Високо Качество на 10 бр. Жълти Овални Космически Боб Корк Плаващ Хонорар на Седалката Жично Позиционирующий Щифт За Риболовни Принадлежности Аксесоари Инструменти

0 ★
(0)

7.95лв.

В наличност
Тагове:

приколоть опашката на феите, риболовни принадлежности handline, колан от опашката на феите, икка риболов, професионален опашка на русалка, риболовни принадлежности на храна, риболов на ликке, риболов в Шри Ланка, найсна риболов, домашен любимец с опашката на феите

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t101168

Описание на продукта

Особености: Малък и преносим Материал: пластмаса и тел, Цвят: 1 цвят като на снимката.

Изложба на продукта:

Информация за доставка:

1. Повечето стоки, ние ще ви изпратим в рамките на 7 работни дни след потвърждение, пълно плащане.Като цяло, времето за доставка е от 7 до 60 дни.Но понякога това зависи от различни потребителски задачи, решения.В повечето случаи се изпраща с въздушна поща на Китай, доставка чрез EMS, DHL, TNT или FedEx също е на разположение, ако вашата поръчка надвишава 2 кг., моля, чакайте с търпение и, моля, не отваряйте спор.Благодаря ви за вашето разбиране. 2. Времето за обработка на стоката: Време за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите.По принцип, времето за обработка може да варира от 3 до 15 работни дни.Ние имаме завод, и много продукти на склад, нашата компания се намира в Шанхай, Китай, така че ние можем да доставим бързо.

Рекламации и връщане на парични средства

Ако има някакъв проблем с нашите продукти, моля първо се свържете с отдел поддръжка на клиентите, преди да се върне или да отворите спор, ние ще направим всичко възможно, за да разреши всички проблеми за вас.Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, в противен случай ние откажем на възстановяване на собствеността.За дефектни стоки, моля, предоставете ни ясни снимки.Благодарим ви!

Коментари:

Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Допълнителна информация

Плаващи Вид На Опашката: Дългата Опашка

Вид на продукта: Риболов На Плувка

Търговска марка: МИНГВЕН

Вид на плувка: Плаващ Гаф

Цвят: Жълт

Форма: Кръг

Опаковка: 10 бр./лот

Произход: Континентален Китай

Материал: Пластмасов Гаф, пластмаса и тел

Тип: Среден, космически боб

Размер: S, M, L, S, M.L

Позиция: Риболов в Океана с Лодка

Номер на модела: Други

Пластмасов вид: пластмаса и тел

Категория: Вертикален bui

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти