8 мм Естествен Камък 7 Чакри Гривна Йога Лавовый Камък Каменната Гривна Исцеляющий Баланс на Енергията Гривни От Мъниста Мъжки Дамски Бижута

0 ★
(0)

11.48лв.   6.09лв.

В наличност
Тагове:

гривна женски сребрист, регулируема женски гривна, часовници женски гривна, жена гривна от злато, неопределен 9 мотоциклет, несигурни панталони, неопределен cosplay, жена ретро гривна, семеен гривна womem, неопределен набор от обеци

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t102668

Описание на продукта

8 мм гривна от натурален камък с 7 чакри, гривна от лава камък за йога, здравословен баланс на енергията, гривни от мъниста, мъжки дамски бижута Материал: естествен камък Дължина: 19 см около 7,5 инча (1 инч = 2,54 см) Размер: 8 мм Характеристики: Модерен красиви аксесоари за бижута Подарък за приятелка/съпруга/майка/мъже Причина: парти, Сватба, годеж, годишнина, рожден ден, подарък, бизнес и т.н., Цвят: както е показано на снимката е Подходящ за: за направата на бижута Форма: кръгла форма Моля, обърнете внимание, че цветовете могат да се различават малко от светлина, камера и т.н. най-Добрите скъпоценни камъни!Най-добрите мъниста!Идеален за производство или украса бижута, или можете да използвате колиета и гривни със собствените си ръце, обеци, beading, производство на бижута, колиета, производство на бижута, занаяти и т.н.

Рум-бижута

За следпродажбено обслужване на едно

Доставка

1) Ако общата сума е по-малко от $5, безплатна доставка икономична въздушна поща или Thebluesurvey.eu Saver

2) Ако общата сума е над 15 долара, безплатна доставка за стандартна доставка Thebluesurvey.eu

3) Ако общата сума е над 200 долара, безплатна доставка бърза експресна поща, DHL, FedEx, Tnt и т.н

Уведомяване на купувача

1) Доставка по целия свят (с изключение на няколко страни)

2) продажната Цена не включва никакви такси, моля, имайте предвид, че купувачът е отговорен за местните данъци и такси или други вносни такси.

3) Вашата поръчка ще бъде изготвен и изпратен в рамките на 3-7 дни след потвърждаване на плащането.

4) Моля, бъдете внимателни, когато въвеждате адреса на получателя, направете го по-ясен и конкретен.Този адрес ще бъде този, който използваме.Моля, информирайте ни възможно най-скоро, ако трябва да се промени адрес.Тя не може да бъде променено, ако сме го написали.Моля, бъдете внимателни!!!Благодаря

5) Моля, обърнете внимание, че има две правила доставка: неотслеживаемые и наблюдавания.Време за доставка ще се влияе от много фактори, като например времето, covid19, фестивал и т.н. Моля, търпеливо чакайте.

6) Ако не са получили стоката в рамките на 30-60 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Моля, не отваряйте спор директно, тъй като това наистина да нарани нашия магазин.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7) Можете да проверите информацията за вашата изпратите чрез http://www.17track.net/zh-cn Освен това, можете да проверите историята на проследяване в раздел статуса на поръчката си.

Коментари

Ние поддържаме високи стандарти за качество 5 ЗВЕЗДИ и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!

Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне неутрални или отрицателни отзиви.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си.

Допълнителна информация

Форма\модел: ТОПКА

Номер на модела: AQ0045

Произход: Континентален Китай

Пол: влюбен'

Име на продукта: Гривна от Естествен Камък 7 Чакри

Размер мъниста: 8 мм

Функция: Няма

Тип на метали: Цинк сплав

Елегантен или Модерен: Модни модели

Търговска марка: АнгКи

Тип настройки: Няма

Опаковка: 1 Бр в пакет Opp

Съвместимост: Всичко, което е съвместимо

Тип елемент: Гривни

Вид На Гривни: Гривни от Конци

Тип обков: Няма

Стил: МОДЕРЕН

Материал: Камък, Мъниста от естествен Камък

Размер На Гривната: Около 19 см

Вид верига: Няма

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти