Тестер на капацитета на батерията, Тестер за батерии, Батерия электромобиля, батерия 12 v, електронен разрядник натоварване.

0 ★
(0)

35.72лв.

В наличност
Тагове:

електронен период от 12 В, овлажнител на въздух 12 В електронен, прекъсвач 12v електронен 300а, източник на захранване 12v 02в, тестер за батерии 12v rc, източник на захранване 12v 55в

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t103747

Описание на продукта

modname=редактор

Обхват на измерване: 0 капацитет-650AH, автоматично смяна на десетичната точка.

Проверка на качеството на батерии 12 v ток на разряд около 4 А, изходното напрежение на 10,5 В, свързано към батерията, автоматично се отваря разряд показва напрежение, ток, време, капацитет.

Приятелски съвет: батерията е пълен с електричество, а след това изпълнението е приключило, оценка приключи, показва, че 100% qFq да се откаже от ремонт, обработка на смяна), което показва, че кодът qyh, моля, опитайте се да поправите (моля, имайте предвид, че този код не означава, че 100% батерията може да се поправи, защото има много причини за излизане на батерията от повреда, не мога да съм изчерпателна, да обичам внимателно просверливать върха на рога.Това не е обяснение.

Употреба: Червен вход със студен катод батерия 12 v, черно катод батерия 12 v, на изхода на битова лампа, след приключване на теста автоматично, без настройки, на опашката за показване на различни параметри.

Във връзка с обновяване и промяна на потребителското търсене на продукт за извършване на следващата програма за преобразуване, има бутони за най-новата версия, магазин не прави промени само за предоставяне на програма за модификация.

'

Допълнителна информация

Удобства за самостоятелно приготвяне: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти