НОВ Прах, Синьо Термоплавкий Лепило-Молив Розов Син Череша на Прах Перла Блясък с Восък, Клей За Лепилни Пистолети 20 бр 7*100 мм

0 ★
(0)

13.50лв.

В наличност
Тагове:

лепило-молив dixon, като се стопи бока свещи, конформный спрей за нанасяне на покрития, машина за нанасяне на прахообразна боя сам, оръжейната магазин черни пистолети, горещ голям пистолет за лепило, кръгла лепило агент стикер, кристали се разтопи горещо сърце, твърда лепило агент пръчка, сребърен лепило агент пръчка с горещ расплавом

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t106337

Описание на продукта

20 бр. прахобразен син термоклей-молив розов син PVC восък с перлата на блясък, лепило за лепилни пистолети 7 * 100 мм Забележка: Този продукт представлява термопластичен термоклеевой продукт, а не восък.Ако трябва да направите восковую печат, трябва да има лепило от пистолет, и вие трябва да използвате глицерин, за да се предотврати залепване.Ако имате нужда от восък, моля, не го купуват!

Класификация на лепило от смола: лепило от смола термопластичной

Работна температура: 85 ℃

Режим на втвърдяване: охлаждане гореща расплавом, втвърдяване

Съхранение: да се Съхранява далеч от светлина

Вискозитет: 12500 при 350 f

Функция: направи си САМ паста ремонт украса

Свързващи материали: дърво, хартия, керамика, стъкло, кожа, пластмаса, електронни компоненти, влакна, метал, камък, циментови изделия.

Област на приложение: използва се с лепило за пистолет.Се използва лепило бижута, продуктите са ръчно изработени коледни подаръци, бижута, играчки, изкуствени цветове, обувки и т.н.

Диаметър: 7 мм

Дължина: 100 мм

Количество: 20 бр

Забележка:

1. Размер се измерва ръчно, и грешка при машинно рязане е неизбежна, моля, моля, материален обект като критерий. (Обикновено ги с 1-2 повече от действителния брой)

2. Направете снимки, за да се възстанови първоначалният цвят, доколкото това е възможно, но не може да гарантира, че няма разлика в цвят, в насипно състояние ще надделее.

3. Всички снимки на продукта направени в реалния живот и не могат да бъдат използвани без разрешение.

Допълнителна информация

Използването на: Начало направи си САМ

Сертифициране: CE

Търговска марка: ТОМАСЬЕН

Номер на модела: 7*100

Количество Бр.: 20PCS.

Произход: Континентален Китай

Цвят: прах син цвят

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти