Водоустойчива Кутия За Риболовни Уреди, Тави За Стръв, Контейнер С Разделители, Чинии, Органайзер За Риболовни Примамки, Кутия За Съхранение

0 ★
(0)

66.42лв.   33.21лв.

В наличност
Тагове:

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t108184

Описание на продукта

Характеристика:

1. Портативен дизайн, удобен за носене.

2. Отделение с прозрачен капак.

3. Можете да съхранявате куки, земи, мека стръв, силна стръв и т.н.

4. Тази покет кутия е изработена от здрава пластмаса и лесно се поддържат чисти, тя е здрава и може да се използва в продължение на дълго време.

5. Рибата се поставя от двете страни, а като стръв използват пластмасов материал.Пространство стана по-голям, а също така е проектиран двустранен отделение за съхранение на вещи.

6. С регулируема дял: с подвижна преграда в водоустойчива кутия за съхранение могат да бъдат различни отделения.Можете да създадете и персонализирате своя собствен кутия за риболовни принадлежности е необходимо; Водоустойчиви кутии често се използват за съхранение на риболовни принадлежности, а също така могат да се използват за съхранение на инструменти за ръчна работа.

7. Добре проектирана водоустойчив сушене кутия: изработени от прозрачни материали, които позволяват бързо да се идентифицират предмети вътре; Всяка преграда е противоскользящий дизайн и монтаж на вашите ръце е много лесна и удобна.

8. Преносим пластмасов контейнерная кутия: Кутия за риболовни принадлежности има два размера по ваш избор.Кафява кутия за риболовни принадлежности може да защити елементи от въздействието на слънчевите лъчи за предотвратяване на избледняване или окисляване скъпи примамки, които помага за удължаване на срока на експлоатация на риболовни принадлежности.Херметична кутия за съхранение осигурява безопасността на вашите риболовни принадлежности.

Описание:

Име на продукта: Кутия за рибарски принадлежности

Материал: ABS + прозрачна пластмаса

Малък размер: 27 см х 17 см х 5.3 см

Голям размер: 33,5 см. x 22 см х 5.3 см

Опаковъчен лист:

Кутия за стръв x 1

Забележка:

1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж Уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви.

Допълнителна информация

Магнитна Риболов: NO

Произход: Континентален Китай

Търговска марка: TWISTER.CK

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти