50 бр./лот 1/3/8 # Риболовни и Риболовни Куки Завъртането сачмен лагер Завъртане Защитен Шарикоподшипником Риболовни Завъртането Защелкивающийся кука

0 ★
(0)

4.98лв.   3.58лв.

В наличност
Тагове:

риболов на стръв за речен риболов, швейцарската чанта за риболов риболов, летят, риболовна макара на лагери сам сик, риболов с висока носеща способност, кутия за риболовни принадлежности вътре, месинг кука завъртане затвори, вълнението на казахов по време на риболов, лагери p риболовна макара, кутия за риболовни принадлежности дъждовен червей, кутия за риболовни принадлежности мека

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t108489

Описание на продукта

50 бр./лот 1/3/8 # Риболовни и Риболовни Куки Завъртането сачмен лагер Завъртане Защитен Шарикоподшипником Риболовни Завъртането Защелкивающийся кука

Характеристики

* Вградена пружина, която основно се атакува голяма риба, има умерено напрежение, което може да намали моментната сила на удара, защита на въжето, и да го предотврати разкъсване.

* Този аксесоар е подходящ за много различни начини за улов на риба и е добър помощник за вашата риболов.

* Той е изработен от висококачествен метал, с висока точност, професионална технология за полиране, гладка повърхност, без да се вреди на линията.

* Развъртане може гъвкаво да се върти, дори и при силен натяжении

* Лесно наматывать направления, с проста конструкция, лесна експлоатация, сверхпрочное разтягане

* Стомана с високо съдържание на марганцевого сплав, без ръжда, без корозия

- Тип: Ротационен панта с добра капаче

- Материал: Мед + неръждаема стомана

- Количество: около 50 броя, тъй като завъртането напълни машина, броят на всеки пакет може да бъде различен, не по-малко от 40 парчета, понякога повече от 50 броя.

1 # 19 ММ, 47 КГ

3 # 16 mm 40 кг

8 # 10 ММ 19 КГ

Забележка:

Моля, прочетете следните съвети, преди да закупят.

1. Ако сте руски клиент, ние ще ви изпратим колет чрез EMS. (Включително митническо освобождаване и данъци).Това време е около 30 дни. (Ако адресът ви се намира в отдалечен район, това ще отнеме около 55 дни)

2. Ако сте клиент в страна от ЕС, този метод "по поръчка на търговеца" е около 60 дни от железопътния транспорт и UPS. (Включително митническо освобождаване и данъчното облагане)

1. Ако вашият адрес се отнася до отдалечен район, ще трябва да плати допълнително 40,00 щатски долара или се свържете с нас, за да изберете друг начин на доставка.

2. Моля, платете данъци и вземете пратката, след като пратката ще пристигне на местната митница.Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси и данъци върху вноса.

3. Нашето работно време: 9: 00-18: 30 пекин път.Междувременно ние ще се отговорим на вашето съобщение.Моля, разберете, че по време на почивка, ние няма да можем да отговорим на вашето съобщение.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Допълнителна информация

Електрически или Не: Ръководство на потребителя

Позиция: Риболов в Океана с Лодка

Материал: Мед + неръждаема стомана

Форма: Риболовен вертлюг

С мащаба или Не: No

Произход: Континентален Китай

Име: Риболовни И Риболовни Куки

С Линийка или Без нея: No

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти