Калъф за Lenovo Tab K10 TB-X6C6 с магнит, Безжична Bluetooth клавиатура за Lenovo Tab K10 K 10 10,3 + дръжка + USB

0 ★
(0)

61.40лв.   58.34лв.

В наличност
Тагове:

твърд видеорекордер с капацитет от 10 TB, ръкавици tb 10, таблетка 4 10 tb, телефон 10tb, твърд диск harici 10 tb, дисков обем на твърдия диск 10 TB, раздел 4 10 tb x304x, tb 10 турбо, външен твърд диск apple обем 10 TB, корпус 10 tb x103f

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t12656

Описание на продукта

Характеристики

Високо качество на 100% чисто Нов

1. Перфектен, висококачествен калъф за таблет

2. Изработен е от висококачествен материал.

3. Модерен дизайн, лесно се побира и лесно се отстранява.

4. Идеален за фигурата.

5. Здрав и моющийся.

6. Защитете вашето обзавеждане от прах, надраскване и удари.

7. Защитете ценните си инвестиция от драскотини и повреди.

За нас

Ако има някакви въпроси или проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да удовлетвори вашето искане.

Моля, просто се свържете с мен, ако имате някакви проблеми с продукта.

По въпроси, въпроси, помощ, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Работни дни от понеделник до събота от 6 часа вечерта до 12 часа (по гонконгскому време).

Доставка

Забележка: Експресна доставка на DHL/UPS/FedEx обикновено отнема около 3-5 работни дни до местоназначението си.И това е около 5-8 работни дни за EMS или TNT.Въздушна поща Хонг конг и въздушна осъществяване на хонг Конг поща се изпращат по целия свят от 7 до 30 дни.

1. Обикновено ние изпращаме на стоки в рамките на 3 работни дни след потвърждение, пълно плащане.Ако плащането не е наличен, поръчката ще бъде затворена автоматично.

2. Купувачът е отговорен за всяко застрахователно дело, проблеми и щети, причинени на услугата доставка, такива инциденти, забавяния или други проблеми.Освен това, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани от неговата страна.И стоки ще бъдат маркирани като "подарък" или "модел" за лесно митнически и по-малки разходи. (ако искате да декларират стоки, както е другото име на стоката или да посочите стойност за поръчка, моля, уведомете ни при оформянето на поръчката)

Моля, обърнете внимание: Руски клиент, моля посочете пълното име, в противен случай доставка няма да носи отговорност за нещастен случай.

За връщане на парите

1. Всички продукти са тествани преди да изпратите, така че, ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоки в рамките на една седмица, и вие трябва да се свържете с нас в рамките на 24 часа от получаване на вашето пазаруване

2. Разходите за доставка и обработка не подлежи на връщане, и клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане.

3. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригиналната им състояние, включително с кутия и аксесоари.Направени от мъже дефекти не може да бъде гарантирано, като счупване, надраскване и така нататък.

4. За всякакви стоки, моля, изпратете EMS или местна поща, когато изпращате обратно.

За обратна връзка

1. Ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценена след получаване на стоката.

2. Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.Това отнема само 1 минута, но тази 1 минута има за нас е изключително важно значение.

Допълнителна информация

Материал: PU

Дължина: 10.3inch

Стил: Модни модели

Ширина: 10.3inch

Съвместимост с модели: Калъф за Lenovo Tab K10 TB-X6C6

Прилагането на размерите на преносим компютър: 10.3

Търговска марка: YPAY

Номер на модела: Калъф за Lenovo Tab K10 TB-X6C6

Характеристика: Удароустойчив, Устойчивост на падане, Защита от прах, ТВЪРД

Произход: Континентален Китай

Опаковка: No

Тип: С клавиатура

Съвместим Марка: Универсален

Тип дизайн: Твърд

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти