30 бр./лот, 3 мл, Висококачествена Пластмасова тръба за блясък за устни, Малка Тръба За Червило с Херметична вътрешна втулка, проба козметични контейнер САМ

0 ★
(0)

36.64лв.   32.97лв.

В наличност
Тагове:

лъскава тръба наклонен на гланц, блясък за устни "меден пръчици", луксозен пластмасов балсам за устни, прозрачно червило за устни, розово контейнер за червило, тениски с гланц за устни, фигурки shopkins, устойчив руж, каменна стъкло пластмаса, златна тръба на гланц за устни

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t145883

Описание на продукта

Чисто нов и високо качество

1) Материал: Пластмаса

2) Цвят: Прозрачен с черна капак

3) Размер: Височина: 104 мм, Диаметър: 13 мм

4) Опаковка: в Торби OPP, Външна кутия за

5) Капацитет: 3 мл

Малка капачка на снимката се използва за предотвратяване на течове.Първо попълнете продукт (не пълнете го твърде пълно с), а след това нетъкани материали него запушалка.

Изложба на изображения

** Безплатна доставка

Просто изпратете въздушна поща на Китай, трябва около 15-25 работни дни. ако имате нужда от продукт, спешно, моля, изберете начин на доставка DHL или EMS и заплащане на допълнителна доставка (5-9 дни, за да пристигнат до вас).

Кога ще видим на плащането за доставката, ние ще организираме доставка за вас в рамките на 2-4 дни за вашата поръчка. (В продължение на 3 дни)

Плащане

* Очаква се, че плащането ще бъде получена в рамките на 3 дни след приключване на търга.

* Набирателни - предпочитаният начин на плащане е, ние също така да приеме различни плащания T / T, Western Union, Money gram и други, както е показано по-долу.

Политика за връщане и размяна

* Всички наши предложения са подкрепени от 100% гаранция за удовлетвореност, ако по някаква причина не сте доволни, можете да върнете продукта нас в първоначалния му състояние за връщане или замяна.Преди да изпратите продукта обратно, моля, свържете се с нас за подробности вж. инструкциите за връщане и размяна.Ние ще ви възстановим всичките си пари, с изключение на разходите за доставка и обработка, след като получим вашите върнати стоки.

Политика за обратна връзка

* Ние ще дадем положителен отзив след получаване на плащането, за да насърчава по-здравословен общност Ali, ние се надяваме, че вие ще направите същото за нас.Ние искаме вие да разберете, че ние сме изключително ценим обслужване на клиенти.Ако имате някакви оплаквания, моля, дайте ни възможност за решаване на проблема, преди да напусне ни отрицателна обратна връзка.Ние сме сигурни, че винаги има решение и сме сигурни, че не искаме да е лоша обратна връзка е там, където свършва транзакция.

*** Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Вашето удовлетворение е, нашето желание!

Допълнителна информация

Произход: Континентален Китай

Размер: 3ml

Брой парчета: КОМБО

Номер на модела: туба glos за устни

Тип елемент: Бутилки за еднократна употреба

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти