Удължител тръба 4 В 1 Многофункционална електрически инструмент, 4 в 1 Удължител игла high-performance сплав Практически Мода CT-900S-4S/5S

0 ★
(0)

16.68лв.   13.34лв.

В наличност
Тагове:

високата здравина на фолиото, карбины висока якост, висока якост на ролка, сплав за ръчно заснемане, висока якост на нагревателя, высокопрочные гаечни ключове, высокопрочные шайби, винтовете от сплав с висока якост, висока якост ядки, тежкотоварни затвори

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t15386

Описание на продукта

Характеристики

1. High-performance сплав: Малко за пресоване на медни тръби се отличава с висока устойчивост и скорост сплав.Обжимное длето за медни тръби прост и удобен за използване, може директно да се свържете с интерфейса на электродрели.

2. Спестяване на време: Бормашина за пробиване на медни тръби работи ефективно и бързо, което спестява повече време в сравнение с ръчни модели.

3. Съвет: тренировка с медна тръба е подходящ за тръби с диаметър от 6 мм до 16 мм / 1/4-5/8 " (около)

4. Няколко цели: Тренировка за щамповането на медни тръби може да бъде помощен инструмент за поставяне (крестообразная отвертка и т.н.), Което може да се използва като ръчен разширител на тръби.

5. Гаранция за качество.Ние вярваме в нашия продукт и винаги го поддържаме надеждна поддръжка на клиенти, моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми по отношение на нашите продукти.

Спецификация

Материал: Стомана

Цвят: Черен

Размер: 1/4" (6 мм) 3/8" (9 mm), 1/2" (12 мм), 5/8" (16 мм)

Пакетът включва:

1 х Електрически Удължител на тръби

Допълнителна информация

Номер на модела: електрически удължител на тръби

Удобства за самостоятелно приготвяне: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

Сертифициране: Няма

Произход: Континентален Китай

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти