Нов 5 бр. за Спасяване на Винт Аспиратор Набор от Тренировки Голи Счупени Винт За Премахване на Болтове Аспиратор Лесно да Изкарва Набор от Инструменти за Разрушаване

0 ★
(0)

3.75лв.   2.99лв.

В наличност
Тагове:

по дяволите nintendo micro, градуированное тренировка, размери шнекового экстрактора, 7 болт с гайка, инструмент за настройка гайки, тренировка назад, тренировка кимформат, гайка шестостенни m25, винт титанов микро, пробивна мед винт

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t20720

Описание на продукта

Характеристика:

Работи с дървени и машинными винтове, както и с плоски, шестигранными или закрашенными винтове Philips.

Набор от спирални экстракторов от 5 части, работи с всички сверлом и всякакъв размер на винта или болта

Гарантирано лесно премахване на ръждясали, свободно въртящи се перки и украси винтове.Изработен от трайна закалена стомана.

Той може да премахне всяка оторванный винт за 10 секунди или по-малко

Лесна за използване, само с две лесни стъпки!

Неразделна част от всяко чекмедже с набор от инструменти.

Спецификация:

Материал: Стомана HSS

Повърхностно покритие: Никелирование

Дръжка: Шестостенни дръжка 1/4 " (6,35 мм)

Размер и брой:

0 #: 1 бр. Премахнете Диаметър: 3-5 мм

1 #: 1 бр. Премахнете Диаметър: 3-5 мм

2 #: 1 бр. Премахнете Диаметър: 4-8 мм

3 #: 1 бр. Премахнете Диаметър: 5-10 мм

4 #: 1 бр. Премахнете Диаметър: 6-12 мм

Пакетът включва:

5 бр. Х винтови екстрактори с предавателна (silver/gold) (конкретен размер е посочен на снимката)

Бележки :

1. Може да има някои малки разлики в цветовото тон на снимки и самата стока.

2. Моля, изчакайте 1-2 мм, се различава от ръчно измерване, благодаря.

3. Ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с мен преди да оставите коментар, аз ще направя всичко възможно, за да разреши проблема за вас.Благодаря ви за вашето разбиране.

Забележка:

1. Моля, уверете се, че адресът е посочен правилно и ние не носим отговорност за грешна или достави на адреса. 2. Ние напълно разбираме, че ще са разочаровани, ако доставката ще отнеме повече време от очакваното.Както обещахме, ние ще изпратим продуктите в рамките на 7 дни след плащане, но доставка се контролира от транспортна фирма, и ние сме толкова загрижени, както и вие.Ниска оценка на времето на доставка би била несправедлива към нас.Ние високо ценим вашето разбиране.Надяваме се, че нашите клиенти ще бъдат доволни, когато получат нашите стоки, така че, моля, купувайте само тогава, когато времето за доставка е приемливо за вас. 3. Безплатна доставка за ePacket в САЩ. 4. Нашият начин на доставка по подразбиране-въздушна поща на Китай с проследяване.Начин на плащане: 1. Ние приемаме само Alipay. 2. Просто натиснете бутона "Плати сега" в горната част на вашия завършен търг, за да изпратите защитен плащане чрез оформяне на поръчката. 3. Крайната цена не покрива никакви приложими данъци или такси, които могат да се налагат митница.Купувачите са отговорни за такива такси 4. Ако имате някакви проблеми с плащане, моля, свържете се с нас.Връщане и обратна връзка: 1. По всички лични причини (изберете неправилен размер/грешен цвят/не отговаря), можете просто да ни пратите мейл, за да получите обратен пощенски адрес и връщане на продукт (и) в оригиналното си състояние.Отговорност за обратна доставка се носи от купувача.Ние не приемаме продукти с неприятна миризма (парфюми, дим и т.н.) 2. Ако стоката е повредена, трябва да се свържете с нас в рамките на 24 часа от получаването й. 3. В случай на други проблеми с качеството, ние ще възстановим парите си веднага, след като получим снимка на продукта. 4. Стоката трябва да бъде върната в рамките на 14 дни след получаването му от купувача. 5. Нашата цел е да предложим на 5-звезден сервиз ако смятате, че ние не заслужаваме 5 звезди, моля, свържете се с нас, преди да напусне на върха. 6. Имате ли въпроси по коментарите?Ние ще се радвам да получа от вас весточку!Ние сме предадени на нашите клиенти и вярваме, че вие трябва да получите персонално внимание, което заслужавате.Обикновено ние отговаряме на имейли в рамките на 24 часа в нормално работно време.

Допълнителна информация

Цвят: Сребро / Злато

Търговска марка: СМАРЛАН

Номер на модела: CS-B09

Прилагане: Металообработване / Дървообработване

Сертифициране: CE

Брой: 5 бр./компл.

Използването на: Пробиване на метал

Функция: Набор От Повредени Отвертки

Опаковка: Пластмасова кутия

Произход: Континентален Китай

Материал: быстрорежущая стомана, HSS 4341

Характеристика: Обновяване / Трайност / Твърдост

Дължина: 55mm

Твърдост: 62-63HRC

Състояние: 100% чисто нов и високо качество

Размер джолан: 6,35 мм (1/4 ")

Тип: Коронката за колонкового пробиване

Поддръжка: Дропшиппинг/търговия на Едро/на Дребно

Удобства за самостоятелно приготвяне: Металообработване

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти