ABS Риболовна Вертикална Стойка С 6 Пръчки, стойка За Въдици, ЕВА Бар, Държачи За Удочек, Монтиране на стена За Гараж, стойка За Въдици с Дупка 1,57 инча

0 ★
(0)

11.90лв.   5.96лв.

В наличност
Тагове:

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t21382

Описание на продукта

Описание:

Спестяване на пространство: Рафтове за съхранение на удочек побира до 6 удочек и комбинации намотки вертикално, за да се спести място.По-добре да се сменят всяка удилище с намотка по различен начин, за да те били в близост.

Система за заключване на: Специален дизайн за заключване на стелажи за пръти позволява лесно разширяване ги един по един, че по-лесно съхранение и изглежда подреден.

Лесна инсталация: Притежателят на пръчката е лесен за инсталиране и идва с 6 инсталационните винтове и инкрустации от гипсокартон.Можете да винт го в стената и закрепете на стената багажник за удилищ, на инсталация, която ще отнеме по-малко от 5 минути.

Защита на удилищ: Стойка за удилищ с 6 трайни пенопластами EVA поддържа здравината на въдица и го предпазва от драскотини или щети.Уверете се, че вашите любими риболовен прът изглеждаха нови.

Характеристики:

Име: Стенен основен багажник

Материал: бар карта ABS + EVA

Стил: перлена памучен хастар, подплата от EVA

Цвят: черен

Размер: около 34,5*6,3*2 см/ 13.58*2.48*0.78 в

Нето тегло: около 216,5 г

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Опаковъчен лист:

1 * Силна долната група

1 * Рамка прът EVA

4 * Инсталационните винтове

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Малко пространство: Нашите държачи за удочек заемат малко място и могат да се използват както вертикално, така и хоризонтално, това е разумно използване на пространството на стената, за да се постигне добър ефект за съхранение.

2. Пенопластовый на улавяне: Притежателят на въдици е предназначена за защита на въдици с помощта на 6 парчета твърда пяна EVA.Той може ефективно да подкрепи прът и предпазват от надраскване.

Местоположение на дупки 3.6: Стойка за удочек побира 6 удочек с диаметър на отвора 1,57 инча.В него могат да се поберат повечето представени на пазара удочек.В същото време той може също да отговарят на вашите различни нужди удочек.

4. Здрав материал: Стенен държач за прът е изработен от коррозионностойкого ABS и нескользящего материал EVA.Здрав, той осигурява място за съхранение на въдици в продължение на дълго време.

5. Лесна инсталация: 4 винта и 6 терморегулиращи заглушек EVA, включени в комплекта за съхранение на удочек, да се опрости процедурата на инсталиране. само няколко минути по време на инсталацията.

Допълнителна информация

Тип: Устройство за Хвърляне на Стръв

Магнитна Риболов: NO

Произход: Континентален Китай

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти