Коледен Отглеждане Спален Чувал Червена Вязаная Капачка на Коледа Тематични Фото Подпори за Бебета

0 ★
(0)

32.42лв.   16.22лв.

В наличност
Тагове:

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t25090

Описание на продукта

Характеристики:

ООТДТИ

чисто нов и високо качество

Реквизит за снимки на новороденото: Нашият реквизит за снимки на новороденото съдържа 2 броя, 1 плетени шапка, 1 спален чувал за коледните чорапи, дишащ материал, удобен за бебето, а задната част на отглеждане с отворен дизайн, който е удобен за детето, лесно се побира и се отстранява, подходящ за новородени или по-висока. приложимо.

Лесни за миене: Този детски костюм за снимане лесен за почистване, благодарение на уникалния дизайн и ниски гипоаллергенности благодарение на тънък материал, подпори за коледен костюм трябва да се перат ръчно, за да се избегне повреда или прекомерно разтягане, изсушава въздуха, за да се удължи срока на експлоатация.

Детски коледен костюм за фотография: прекрасна коледна тема облекло за фотография, подходяща за всекидневна употреба или специални случаи, партита в чест на рождения ден, рожден ден и специално за коледно парти, добре cosplay вашето момче или момиче, за да направи страхотни снимки, запазване на момента на съкровища и да споделите с вашето дете първата Коледа с приятели и семейството, независимо от факта, че това е коледен костюм, той също може да бъде ежедневно облекло или костюм за cosplay за деца.

Приятна за кожата и е идеалният размер: В филмов за фотосесия на новородено използва технология, меко плетиво, нетъкан текстил, подходящ за деца от 0-2 месеца, приятна за кожата на новороденото и лесно да се приложи, еластична шапчица подходяща за по-големи качулки якета новородени.

Квалификация Материал, което е благоприятно за кожата: Използвайте качествени трикотажни акрилни влакна, мек текстилен материал, който не е лесно добри.когато или избледнява, устойчиви на скатыванию, антистатичен, има добри характеристики и подобрява качеството на носене.

Технически характеристики:

Материал: Памук

Размер: Както е показано на фигура

Тип: 1/3

Пакетът включва:

1x Вязаная Шапчица

1x Коледен Спален Чувал За Отглеждане

Забележка:

Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Допълнителна информация

Произход: Континентален Китай

Пол: Унисекс

CN: Гуандун

Възрастова група: 0-6м

Материал: Polyester

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти