Продажби на дребно, 0-36 месеца, чорапогащници, чорапи на точки, детски, Бебешки, Детски, Чесаный Памук, пролет, есен, есен, зима

0 ★
(0)

10.46лв.

В наличност
Тагове:

чорапогащник за новородени, детски чорапогащи за момичета, 5 детски чорапогащи, детски младите чорапогащи, продажба на детски чорапогащи, детски чорапогащи aiko, цветни детски чорапогащи, ниски детски чорапогащи, детски лъскави чорапогащи, чорапогащник за момичета Джордж

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t26392

Описание на продукта

** допълнителен продукт ще получи допълнителна отстъпка от 4% на цените на едро на цена!**

* Директна доставка от завода - Местна марка*

Обикновено ние използваме тънък и лек материал, като найлонова торбичка, за опаковане на стоки, за да спестите от доставката и да позволи на нашите клиенти по-евтина цена.

Таблица с размер (см; отклонение: 1-3 см)

Детски Американски Размер

Размер на етикет

12 М

S

24М

M

3T

L

ХL

Преди да използвате подвергните машинно пране в хладка вода. сушете в перална машина със средна степен. използва белина без хлор.

Плащане и доставка

Ние приемаме всички плащания, изброени по-горе.

Всички стоки, които се изпращат в рамките на 1-5 работни дни (с изключение на почивните и празнични дни) след извършване на плащането.

ВРЪЩАНЕ

Ние гарантираме, че всяко нещо, което вие купувате, чисто нов, никога не е използвана и не примерялась. (Връщане на средства за доставка и обработка на международни поръчки, не се произвежда) * всички отворени стоки ще бъде приспадната такса за попълване на запасите в размер на 25% * Моля, свържете се с нас по електронната поща, преди да изпратите вашата стока обратно.Залага се на нашите стоки, вие потвърждавате, че сте се запознали с нашите правила и условия и се съгласяват да ги спазват.

Обратна връзка и Обслужване на клиенти

Ние се стремим към 100% положителни коментари и искаме да сте напълно доволни от покупката си и транзакция.Ако по някаква причина са недоволни от покупката си, моля, дайте ни възможност да решите проблема си, преди да оставите коментар.Ние ще отговорим на вашите имейли, колкото се може по-бързо, обикновено в рамките на 24 часа.Ние ще оставим положителни отзиви за всички успешно реализирани сделки.

Моля, свържете се с нас чрез системата за съобщения Thebluesurvey.eu.Нашия отговор в рамките на 24-36 работни часа и въведете вашия адрес на електронна поща, номер на продукта вашата покупка, когато ни изпращате електронно писмо, за да можем да ви служи по-бързо и по-ефективно.Също така няма да скрие своя адрес за електронна поща.По този начин, ние знаем кой сте, и можем по-бързо да отговори на вашите въпроси.Понякога спам-филтри блокират нашите електронни съобщения, така че, моля, непременно проверете вашата спам папка или папка с масова поща за наличие на пропуснати съобщения, ако ние не ще се свърже с вас в рамките на 48 работни часа.

Моля, посетете нашия магазин. . Моля, правете залози с увереност. - Моля, не забравяйте да гласуват за нашите услуги, когато оставите коментар и ни давате оценка от 5 звезди за всички. 5-звездно обслужване-нашият приоритет. ако не сте получили 5-звезден хотелски услуги, моля, свържете се с нас на първо и се уверете, че ние ви предоставяме тази услуга. положителни отзиви и обслужване на клиентите е наш приоритет..много ви благодаря за покупки в нашия магазин.

Допълнителна информация

Отдел име: Деца

Пол: Унисекс

Номер на модела: W150180

Тип дизайн: Точка

Подходящ: Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер

Материал: Памук, Акрил

Тип елемент: ПЛЪТЕН

Търговска марка: вобфаобксильф

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти