2 елемента Вратата Добре Дошли Стъпка Led Лампа Лазерен Сянката на Проектор За Chevrolet Honda Ford Lexus Fiat

0 ★
(0)

26.77лв.   25.42лв.

В наличност
Тагове:

led син фиат, вратата на honda crv 07, led лампа fiat linea, малкият lexus, вратите болтове honda m7, поставка honda shadow, капачки за honda shadow, охрана на honda shadow, група лекус, led fiat pundo

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t296668

Описание на продукта

100% чисто нов Напрежение: DC12V Мощност: 3 W/бр. Материал: Алуминиева сплав и пластмаса Размер: дължина 3,8 х ширина 1.8 см Цветна температура: 7000K Работна температура: от-40 градуса до + 150 градуса, ние изпращаме една двойка тренировки в подарък с оглед на това

Характеристика

1. проецируемое на изображението - това е логото на автомобила. 2. Това устройство се монтира директно към долната част на предната врата и се свързва към контура на вътрешното осветление, то се активира при отварянето на вратата, много просто и ефективно. 3. Не трябва да се променят маршрута си и не трябва да си колан и без декриптиране.Просто махнете отметката от оригиналната лампа, а след това включете добре дошли светлини. 4. 3D лазерен лъч система за влизане с подсветка. 5. Липсата на замърсяване, липса на шум, липсата на електронни смущения, водоустойчив и прахоустойчив дизайн.Трайни и не выцветающие блестящи лъчи.

Как работи това?

този автомобил лазерен лампа с логото работи като авто лампа учтивост, когато отворите вратата, логото на автомобила ще се проектира на земята.когато вратата бъде затворена, светлините автоматично да угасне.Ще откриете, че тази светлина е толкова готин, когато отвори вратата!вие също може да се похвали с това сред своите партньори или приятели, това ще предизвика у вас все повече и повече уважение и аплодисменти.

Подкрепа на други автомобилни лога, моля, оставете ни съобщение, кой логото ви трябва, или ние няма да можем да изпратите!

Допълнителна информация

Тип елемент: Добре Дошли На Светлината

Произход: Континентален Китай

Сертифициране: CE

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти