25шт 3,5 г Топката на Главата на Риболовни Куки Цветни Меки Червячные Риболовни Примамки Кука-Глави За Сладководна, Морска Вода

0 ★
(0)

46.55лв.   23.28лв.

В наличност
Тагове:

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t299315

Описание на продукта

Характеристики:

1. Изобилие от риболовни принадлежности: 25 предмети от екипировка за риболов риболов съдържат куки 5 цвята.

2. Остър и здрав комплект: Всички тези риболовни куки са изработени от висококачествени куки от високо стомана.На върха на куката изпълнена с назъбени, здрав и остър!Висококачествен и изключително проникващ кука за бързо прониква в горната челюст на рибата цел.Направете така, че всяка риба, която се осмелява да кликват върху вашата мормышку, е трудно да избягаш!Той бързо потъва и работи добре на грунтовом, скалист или гравийном дъното.

3. АТРАКТИВЕН И БАЛАНСИРАН ДИЗАЙН: Високо имитированные стръв осигуряват ярки плавательное действие.Балансирана конструкция позволява на тези мормышкам за риболов улов на риба скача вертикално или отдолу-за постигане на отлични резултати.Реалистичен повдигна перка се прикрепя към нещо, което допълва диамант фигура на главата, придавайки още по-голяма атракция на тази стръв.

4. БОГАТ ИЗБОР на РИБИ-ЦЕЛ: Тези цветни, ярки, високо качество на приспособления за риболов улов на костур са неустоими за лов на риба, подвешенную под леда и в открити води!Те са предназначени за почти всички видове риби, като перде, crappie, блюгилл, панфиш, костур, слънчева риба, щука и други.Вашият риболов ще бъде пълен с награди и изненади!!!

5. Цветна боядисана кука-корона с 3d очи, топката корона, по-подходящ за риболов.

6. Широко приложение: корона кука за риболов за костур, пъстърва, мандариновой риба, шаран, див дъх, пъстърва, сьомга, костур и други куки за морски / сладководна риболов.

Описание:

Заглавие: Риболовни Куки

Форма на примамки: фалшива примамка/бионическая стръв

Модел: оловен кука

Тегло: 3,5 грама

Цвят: случаен цвят

Опаковка: пластмасова кутия

Опаковъчен лист:

1 кутия x Риболовни Куки

Забележка:

Поради различни дисплеи цвят на продукта на снимката може да се различават малко от реалните.

Ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря.

Допълнителна информация

С Линийка или Без нея: No

Произход: Континентален Китай

Търговска марка: TWISTER.CK

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти