Нови летни страхотни свежи цветни къси ризи с квадратна яка за отслабване с къс ръкав, женски студентски памучни ризи с принтом

0 ★
(0)

31.16лв.   24.92лв.

В наличност
Тагове:

дете на феите, момичета-феите, порцеланови феите, фигурки на феите, серията " феи ", зелената фея, стил на феите, умира фея, прашни феите, мъжете - феите

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t299548

Описание на продукта

размер

Изложба на продукта

Инструкции за пране

Памучни и ленени тъкани перат възможно най-често, се рециклират в мелкоячеистые пакети и регулират с помощта на меките зъбни колела.Вълнени платове, текстилни тъкани трябва да се пере на ръка, да се обърне внимание на чистотата.що се отнася до козината, пух, памук, бельо, когато е необходимо почистване трябва да се използват ръчно пране.

Достъпна в няколко цвята

Съображения за закупуване на

A. Ако е куриер, не е бил отведен, моля, свържете се с магазин, възможно най-скоро, за да изпратите повторно, ние обещаваме 100% доставка Б. Ако на продукта има някакви проблеми с качеството, моля, направете снимка на проблема с качеството на продукта и се свържете с нас в рамките на 7 дни.След проверка в отдел " обслужване на клиенти ние предоставяме обувки безплатно.C. Ограничение на теглото на куриер е 2 кг (до 2 броя, 1 специален продукт).Ако броят надхвърля моля, вземете вашата нова заказ.D.By по подразбиране обичайната за доставка ще пристигне в рамките на 15 работни дни.Ако имате нужда от експресна поща, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти, за да поиска промени преди да купите.Забележка: поради езикови ограничения вие не можете да провеждате разговори.Ако поръчката не е потвърдена на следващия ден, моля, свържете се с нас.

История на марката

Нашата компания е компания, специализирана в производството, изследванията и разработките.Ние винаги се придържа към философията на бизнеса "развитие на качеството, развитие на марката" и създаде надеждна съвременната корпоративна система, която непрекъснато въвеждане на висшето ръководство и технически персонал и осигурява бързото развитие на предприятията.

Допълнителна информация

Номер на модела: 2020090713

Яка: Квадратен Яка

Възраст: Възраст 18-35 години

Произход: Континентален Китай

Материал: Памук

Дължина ръкав (см): Кратък

Стил: Ежедневни обувки

Тип дизайн: Твърд

Сезон: Лято

Пол: Жени

Тип тъкани: Батик

Стил Ръкави: Обикновен

Идентификатор на цветове стил: p123712595104

Украса: Бутон

Дължината на дрехата: Обикновен

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти