2020 Модни Летни Потници за Жени, Завързана Жилетка с Къс Ръкав, Блузи с Волани и Рюшами, Женски Прозрачни Свободни Къси Палта, Шал

0 ★
(0)

33.08лв.   18.19лв.

В наличност
Тагове:

луксозна блуза с волани, реколта прозрачна блуза, слой топ с оборкой, червена прозрачна блуза, реколта блуза с волани, най-риза с къдри, размер блузи с волани, топ с дълъг ръкав и набори, прозрачна блуза латерная, шифоновая блуза с волани

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t302317

Описание на продукта

2020 Модни Летни Потници за жени, Завързана жилетка с къс ръкав, блузи с волани и рюшами, Женски прозрачни Свободни Къси палта, Шал Характеристики: 1.It е изработена от висококачествени материали, достатъчно здрав за ежедневно носене 2. Много добре облечен, нов външен вид, нова ти 3. Този лек топ идеален за тези безгрижно дни!Информация за продукта: Размер: S, M, L, XL Пол: Женски Причина: casual Материал: ацетат, дантела Фигура: обикновен Стил: модерен Дължина на ръкав: половината ръкави Цвят: бял, черен Дължина: къса Какво получавате: 1 дамски блузи за Да сте сигурни, че сте получили правилния размер, моля, преди покупка вижте нашите таблица с размери в описанието.Ако не сте сигурни в размер, моля изпратете ни точните размери на тялото (увеличение/бюст /талия /ханш), за да можем да ви дам няколко съвета за това, как да изберете правилния размер.Благодарим ви за разбирането!При ръчно измерване може да съществува разлика 1-3 виж Измерение в см.

Размер

Дължина на ръкав от Рамото S 57 см 22 см 41 см M 59 см 23 см 42 см L 61 см 24 см 43 см XL 63 см 25 см 44 см

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. Моля, свържете се с нас, ако не получите пратката в рамките на 45 работни дни, с изключение на почивните и празнични дни.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

2. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни стоки (с изключение на предмети, повредените и неправилно използваните след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

Допълнителна информация

Произход: Континентален Китай

Материал: Polyester

Стил Ръкави: Обикновен

Тип тъкани: Шифон

Пол: Жени

Украса: Дантела

Дължината на дрехата: Кратък

Номер на модела: 596938

Тип на затваряне: Открит Бод

Дължина ръкав (см): половината от

Стил: Ежедневни обувки

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти