Изкуствени Риболовни Примамки За Птици, Многослойни Меки Риболовни Примамки, Меки Примамки, Силиконови Примамки, Воблери, Ле...

0 ★
(0)

59.18лв.   40.24лв.

В наличност
Тагове:

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t335326

Описание на продукта

Водещи елементи:

1、 Реалистичен -изкуствена птица е много детализирована и ярки, с пера в комплект, което значително повишава силата на изкушението, и 4 независими гъвкави опашки, което подобрява нахлуване на вода, която е много лесно да се привлече вниманието на хищниците и да предизвика ловно поведение.Дизайнът му с тел двойно плетене на една кука увеличава значително скоростта на улов на риба, и му е трудно да свали от куката.

2. Отлично качество-Нашата мека стръв за улов на птици е направена от висококачествен PVC материал и птичи пера, мека и гъвкава, с детайли на корпуса е с висока резолюция и реалистични гмуркане и куки.Полезен е за повърхностна, морска и сладководна риболов.

3、 Лек и преносим - лек от теглото, удобен за носене и преносим.Риболовна стръв, която е много подходяща за риболов в открито; двойни телени куки трайни и издръжливи, скорост на улов по-горе, а независим загибающийся опашката значително подобрява гъвкавостта на фалшив рибарската стръв.

4. Лесен за употреба - просто свържете го с въдицата.Тук можеш да хванеш известни видове риби, като костур, пъстърва, щука и така нататък.Просто закачете го и приманите най-добрите риба, която току-можете.И той добре виси на една кука.

5、 Подходящ за - Тези изкуствени риболовни примамки, подходящи за морска и сладководна риболов.Подходящ за улов на риба, костур, писия, морски костур, пъстърва и щука.

Описание:

Изкуствени Примамки за улов на птици, Многопластова Мека Риболовна Стръв, Примамка за сладководни, Морски, повърхностна, дълбоководна, Езерна риболов, под формата на Мишката, Мека Стръв за Улов на птици, Риба, Пъстърва, Щука

Технически характеристики:

Заглавие: Изкуствени Риболовни Примамки във формата на клетка за Мишки

Размер: около 22 см/8,66 инча

Тегло: около 83 грама

Материал: PVC + Перо

Цвят: жълт, зелен, бял

Конфигурация: двойна кука от стоманена тел + съответстваща на главата на птицата от пера + 4 на опашката

Характеристики:

Реалистичен

Отлично качество

Лек и преносим

Лесен за използване

Списък на пакетите:

Изкуствена стръв за улов на риба във формата на Мишка * 1

Допълнителна информация

Позиция: Риболов в Океана с Лодка

Брой: 1 бр.

Номер на модела: риболовни примамки

Категория: Комплект за Стръв

Тип: ВОБЛЕР ЗА ПЛУВАНЕ И СЪВМЕСТНА СТРЪВ

Произход: Континентален Китай

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти