3 + 1bb Магнитна Спирачна система Риболовна Макара Диференциалното / крайното 7,2: 1 Ляв Десен Ультралегкая Риболовна макара

0 ★
(0)

53.65лв.   28.97лв.

В наличност
Тагове:

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t343611

Описание на продукта

Характеристика:

--Ультралегкая и цветна макара за риболов риболов тежи само около 220 грама и е изработена в изцяло розов дизайн.Лека и прекрасна макара за морска и сладководна вода, супер гладко макара за сърфиране също да се хареса на жените.

--Макара от алуминиева сплав - Макара от преработени и анодизиран алуминиева сплав спиннинговой макара за риболов риболов има наклон за намаляване на триенето при забросе стръв, а изходна риболов линия равна и гладка.

--Ввинчивающаяся дръжка - Ввинчивающаяся дизайн осигурява плътно залепване люлеещо и нащърбена чиния, без пропуски, което прави устройството по-силен и траен.

--3 + 1 ПРЕЦИЗНИ ЛАГЕР - 10 сачмени лагери премиум-клас и незабавни лагери със защита от обратен ход за риболовната макара в комбинация с назъбени плочи от сплав с точна обработка и месингови рафтове, много хубави и твърди, с отлична устойчивост на удължаване на голяма риба.

--Други предимства - Интегрирана дължината на колесната база макара за риболов риболов прави по-траен, както и висока маневреност и прецизно регулиране на силата на разтоварване правят процеса на улов, много приятно.

Описание:

Заглавие: Риболовна Макара

Категория: Риболовна Макара

Лявата и дясната ръка: дясната ръка или с лявата ръка

Линейна чаша: Дълбоката Линейна Чаша

Материал корпус: метал

Лагер: 3+1

Максимално съпротивление: 8 кг

Крайното брой: 7,2:1

Местоположение: езера, реки, океани

Опаковъчен лист: 1 х Риболовна макара

Забележка:

Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 1-3 cm, благодаря.

Поради екрана и други обективни причини може да има известна разлика в цвета, моля, разберете.

Допълнителна информация

Позиция: Риболов в Океана с Лодка, Разпадането На Океанските Скали, Риболов На Престоя, ЕЗЕРОТО, Река, Язовир Езерото, поток, Областта на управление на

Вид Риболовни Макари: Гума за Лед Риболов

Произход: Континентален Китай

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти