Интелигентен Автоматичен скачане на въже Голям Екран Броене 10 нива на скорост на ABS скачане на въже Машина за Тренировка на цялото Тяло

0 ★
(0)

14.67лв.   10.55лв.

В наличност
Тагове:

Въжета за скачане, пропуснете бо, скачане на въже, скачане на въже за скачане, електрическа машина за скачане на въже

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t363389

Описание на продукта

Характеристика:

1. Освободете ръце и актуализирайте движение: Тази нова интелигентна автоматична машина за скачане с въже за начинаещи е лесен за използване и монтаж.Можете да танцувате, да говорите с хората, гледането на телевизия или скачане в различни пози и слушане на музика. в сравнение с традиционните въже, и това е по-безопасно и по-удобно, без да причинява вреда на околните ви хора.

2. Дистанционно регулиране на скоростта 1-10: скачане на въже е 1-10 нива на скоростта, регулиране на скоростта на въртене с помощта на дистанционното управление, вие не трябва да се навеждате на интелектуална скакалке.можете да промените скоростта подскача по всяко време, без да спират.Подходящ за деца, възрастни хора или начинаещи, професионални спортисти, занимаващи се с физическа подготовка и скоростни тренировки.Съвети: за Начинаещи се препоръчва да се използва въже, две въжета могат да се удвои скорост, бъдете внимателни.

3. Въже за скачане с брояч: HD led дисплей на тази скакалке за фитнес показва кръгове и ниво на скорост, което е полезно за проследяване на напредъка в тренировките.Когато въжето се върти и се отнася за крака, не разчитайте; когато тя продължава да се върти нормално, се смята.

4. Високо качество: Този, акумулаторна батерия корпус скиппера е изработен от висококачествен PC-пластмаса, която осигурява гладкото и стабилно въртене на 360 градуса, тих и стабилен, с нескользящим дъно, няма да се движи при въртене, дори ако случайно хвърли на крак, не боли крак, издръжлив. елегантен лагери от вътрешната страна осигуряват безпрепятствено, не спутывающийся и не наматывающийся.Никакъв шум.

5.No Ограничение причина: Няма нужда да се притеснявате за ограничаване на място, не е нужно да се притеснявате за шум, не е нужно да се притеснявате за промяна на времето.Независимо дали е у дома, във фитнеса, в офиса, на парти или в какъвто и да е друг плосък място, нашия симулатор за скачане на въже винаги доставя удоволствие.Да разкажеш за това на своите приятели и семейство, ще можете да премахнете напрежението и подобряване на отношенията.

Спецификация:

Име на продукта: Интелигентна машина за пропускане на Въжето

Тегло: 1 кг

Размер: 13*9 cm

Материал: ABS

Режим на дистанционно управление: LCD екран

Подходящ за: Юноши, деца, спортни хора

Цвят на продукта: Жълто, Розово, Синьо

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 х Машина за пропускане на въжето

2 х 70 см Въже

1 x Зарядно устройство за прехвърляне на данни от тип C

1 х дистанционно управление

1 х Ръководство за потребителя

Допълнителна информация

Подходящ за: тийнейджъри, Деца, Спортни хора

Номер на модела: Машина за Скачане с Скакалками

Произход: Континентален Китай

Спорт: Обучение Кадио

Търговска марка: ВКТЕХ

Функция: Тяло

Тегло: 1kg

Режим на дистанционно управление: lcd екран

Учебен сайт: крака, Ядрото

Материал: Abs

Размер: 13*9cm

Име на продукта: Интелигентна Машина За Пропускане На Въжето

Цвят на продукта: Жълт, Розов, Сини

Тип: Група Скачане На Въже

Отдел име: Унисекс

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти