Madwave Женски Секси Бански Костюм Бикини Skinsuit Гмуркане Сърфинг Състезание Pro Триатлон Тренировка На Тялото Физическа Подготовка На Състезанието Бански Костюм

0 ★
(0)

84.83лв.   42.41лв.

В наличност
Тагове:

Бански бикини, златен бански, бански за детска момичета, скинсьют, Бански костюм за Жени

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t372561

Описание на продукта

модно име = стоките & cols= 6&colspace= 10&rowspace = 10&showName= true &showPrice = true 56 долара 55 щатски долара 55 щатски долара 43 долара 43 долара 43 долара на САЩ на 28 щатски долара 44 щатския долар 55 щатски долара 55 щатски долара 43 долар на САЩ=интервал и височина=30 имя_модели=редактор

Характеристика:

1. Дишаща материя, бързосъхнеща, лесна за засаждане, лека, ви дава възможност да се чувстват комфортно и сухо.

2.It притежава висока удар, добра еластичност и добра устойчивост на износване. 3. Внесени мастило от Италия използват немската пълноцветен цифров технологията сублимация предаване за поддържане на еластичността и на скоростта на оригиналния плат, и тяхното не е лесно выцветать.БЕЛЕЖКА:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките, но не е еднакъв в различните тела, като на модела. моля, разберете.

2. Моля, разберете, дали ви е размерът на стоката при закупуването, за да не причинят ненужни недоразумения при получаване на стоката.

3. Ако нямате нужда от лого, можете да се обърнете към центъра за обслужване на клиенти или да поръчате коментари, благодаря!

4. Ако имате нужда от фланелки и панталони в различни размери, можете да ги посочи в поръчка за доставка, например (трико размер M, шорти-престилки размер L).

Размери на продукта:

Доставка:

Когато правите поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 5 дни след приключване на плащането.Ние не гарантираме доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе на скоростта проверка на вашия продукт.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти възможно най-добре.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако продуктите са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние няма да възстановява на купувача пълно възстановяване.Купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, да възстанови цената на щети или загуба.Купувачът носи отговорност за цената на доставката при връщане на стоката.

Коментари:

След като сте получили стоката, моля, пишете ни на положителните отзиви, ако сте доволни от нашите качествени.Ако някой не отговаря или ядосани, моля, свържете се с нас веднага, преди да оставите коментар, ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема, докато не се удовлетвори.

Допълнителна информация

Форма: Очарователен/секси/крайбрежната/с висока талия/Обтягивающая/Ярката

Отдел име: Жени

Пол: Жени

Сезон: Зимно плуване, лятното часово плуване

Тип дизайн: Геометричен, С щампи

Номер на модела: косатка

Подходящ: Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер

Спортен тип: Плуване

Тип елемент: По едно Парче, Боди-костюми

Произход: Континентален Китай, CN (Произход)

Характеристика: Висококачествен полиестерен плат, не избледняват и не се деформират.

Материал: Памук, Polyester, Участък и Ликра, Найлон, Ликра

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти