Тежкотоварни ръчно штамповочная машина 150 дебел слой на работната сила, пробивна машина, с двоен отвор, лесно проникващ 1 бр.

0 ★
(0)

147.33лв.   111.97лв.

В наличност
Тагове:

задайте крутящее усилие, плъзгащи двойно проникване, топ двойно проникване, 45 татуировочная машина, двойно проникване dildo, реколта на военно-въздушните сили, бормашина 0 5 мм, засилено военно - въздушни сили, мъниста двойно проникване, пробивна машина за алуминий

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t373340

Описание на продукта

0150 Тежкотоварни ръчно штамповочная машина 150 дебел слой на работната сила

пробивна машина с двоен отвор, лесно проникващ 1 бр.

Изображение, показващ:

Описание:

1. Сила способност:

2. Бленда: φ6 mm, стъпка: 80 мм, на ръба на хартия до центъра на отвора 12 мм

3. С помощта на новата структура удар (кухи нож) никога не достига усилия

4. Използването на новия механизъм за смяна на инструментите, за да направи инструмент за по-лесно

5. Симетричен дизайн на скалата, за да се направи хартия около позициониране по-удобно, владетел с

дизайн на компресия, при натискането на която може да се увеличи повърхността

6. С дизайн на кутия за съхранение, което спестява място за настаняване подробности

Забележка: Ако вашият регион е отдалечен район, ще трябва да се добави допълнително заплащане.

Моля, обърнете внимание, както е показано по-долу:

Ако изберете "начин на доставка на продавача" (368,42 USD), ние ще ви помогнем да организира изпращането на море и доставка в най-близкия до вас морско пристанище!

Ако доставка на море, след пристигане в пристанището на местоназначение, купувачът трябва да плати такси на пристанището на предназначение (като например такси за обработка на терминала, такси за документи, такси за съхранение, и т.н.), Данък върху митническо оформяне и получаване на стоката.

Ако сте избрали DHL/ARAMEX/FedEx, TNT, UPS, и ДР, ние ще ви помогнем да организира изпращането на международни експресни куриерски и директна доставка до вашия адрес (УСЛУГА "ОТ врата до врата")!

1) За защита на вашите продукти и да се избегнат евентуални повреди в процеса на доставка, когато получавате пратката, купувачите трябва внимателно да се види пратката/стоката, преди да подпише получаване на стоката.

Ако има някакви щети, моля, свържете се с вашия местен ARAMEX /DHL /FedEx, за да зададете оплаквания и жалби, или, моля, свържете се с нас в рамките на 24 часа.След това направете снимки на повредената машина и опаковането, незабавно изпратете ни кратко съобщение, ние ще ви помогнем да премахване на проблема.

2) ако имате някакви проблеми със стока или доставка, моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще положим всички усилия за решаване на тези проблеми.

3) И вашето мнение е изключително важно за нашия магазин, ако сте доволни от нашия продукт и на нашия сървър, след потвърждение на тази поръчка, моля, пишете ни на положителните отзиви и 5 звезди, ние също ще ви дадем "идеални 5 звезди",

Когато оценявате времето за доставка, моля, имайте предвид международния транзит.Вашето признание ще даде ни повече увереност в развитието на бизнеса и подобряване на обслужването ви.

Допълнителна информация

номер на продукта: ДЛ0145

Търговска марка: ЛЖЗЗКСИ

Номер на модела: 0150

Брой дупки: 2

Сила способност: 15 мм (с 80 грама копирната хартия е около 150 грама)

Апертура: 6 мм

Стъпка: 80 мм

Тип: Тежкотоварни пробивна машина

Силата на: Ръководство на потребителя

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти