2X1 до 8 RC Кола Канал 3 CH3 3CH Led Лампа Панел Превключвател на Системата За Радиоуправляемой Модели Автомобили Axial SCX10 Traxxas TRX4 TAMIYA

0 ★
(0)

40.96лв.   28.26лв.

В наличност
Тагове:

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t378641

Описание на продукта

2X1 до 8 RC Кола Канал 3 CH3 3CH Led Лампа Панел Превключвател на Системата За Радиоуправляемой Модели Автомобили Axial SCX10 Traxxas TRX4 TAMIYA

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% Оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата.

Трехканальный удължител CH3 един восьмипортовый hub на ключа за дистанционно управление на трети канал R8

Лампа на дистанционното управление трехпозиционный на ключа за дистанционно управление.Просто да поставите щепсела волана механизъм за дистанционно управление в трети канал на приемника за дистанционно управление на ключ за лампа.

Показател, който може да се свърже с "включенному приемника" (това е индикатор, който може да се свърже директно към приемника).Печатна платка с подобряване и стабилизация на напрежението.

Режим на работа на превключвателя: при всяка смяна на ключ третия канал или натискане на бутона на третия канал, той ще се променя в следната последователност:

Изход на канал е затворен - изход на канал a е отворен, изход на канал B затворен - изход на канал a е затворен, на изхода на канал B е отворен - и двата почивни дни на канала са отворени - Изход на канал 2 shorted

Тегло: 8,5 g/ бр.

Дължина на кабела: 210 мм

Размер на кутията: 32 мм x 15 мм x 12 мм

Материал: Композитен материал

цвят: Както е показано на фигура

Съдържание на опаковката:

Панел превключвател светлини led Лампи 2 * 3CH

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Thebluesurvey.eu, за да помоли за помощ:

За предоставяне на

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

2. Моля, напишете вашия пълен адрес на доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3. Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси.Моля, направете митническото оформяне на себе си.

4. Ние предлагаме както пощенска доставка и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, по-дълго.

Допълнителна информация

Препоръчителна възраст: 12+y

Произход: Континентален Китай

Материал: Метални

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти