НОВА Аудио Такса USB порта-C + Кабел за Lenovo IdeaPad 730S-13IWL 5C50S73012

0 ★
(0)

223.23лв.   200.91лв.

В наличност
Тагове:

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t385409

Описание на продукта

Доставка:

Обикновено ние изпращаме стоки в рамките на 48 часа след получаване на плащането, с изключение на почивните дни и на основните празници.

От съображения за сигурност, ние извършваме доставка на САМО на този адрес, който сте въвели при поръчка

забележка

Ние ви препоръчваме да закупите стоки от нас, само на база стаи информация и снимки.Поръчка на информация на базата на модела, номера на устройството може да доведе до неправилно продукт, тъй като едни и същи машини често се произвеждат по различни спецификации.Моля, уверете се, че знаете точно коя част ви е необходима.Ако не сте сигурни, моля, уведомете ни и посочете в съобщението си серийния номер на вашата машина и номера на модел.

Гаранция

имаме гаранция 90 дни от датата на поръчка на стоки можете да се насладите на защита в рамките на 90 дни

Коментари:

Ние искрено ценим вашия бизнес, нашите уважаеми клиенти.Ако сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, пишете ни на пет-звезден рейтинг.Това ще ни позволи да бъдат по-уверени в предоставянето на по-добро обслужване и развитието на нашия бизнес.Благодарим ви.

Във всеки случай, не сте доволни от нашия продукт или услуга, моля свържете се с нас, преди да оставят негативна/неутрална оценка, или да започне спор, ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема.Благодаря предварително, моля, дайте ни възможност за подобряване на нашите услуги.

Допълнителна информация

Произход: Континентален Китай

Съвместим Марка: Lenovo

Търговска марка: Хикчи

Тип елемент: Други части за Лаптоп

Номер на частта: 1

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти