Qili QR-988 2000 W Промишлен Електрически Пистолет за Горещ Въздух Терморегулятор LCD Дисплей Топлинни Пушки Свиване Опаковка Термонагреватель Дюза

0 ★
(0)

87.04лв.   81.82лв.

В наличност
Тагове:

неръждаем електрически нагревател, маратонки камерна въздушни, оръжието е много горещ, електрически нагревател дъски, четка с горещ въздух jamiewin, мега пластмасов пистолет, момчетата с пластмасов пистолет, пистолет-спрей за топла вода, пластмасов пистолет arenar, четка за коса magie

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t388657

Описание на продукта

Терморегулятор Пистолет с горещ въздух Qili QR-988 2000W промишлен Електрически

LCD дисплей Топлинни Пушки Свиване Опаковка Свиване Наставка на Нагревателя

Заден дисплей, термостат и функция забавяне, внесени нагревателен елемент

Характеристики на продукта:

Универсални инструменти за премахване на покритие на боята, фрезоване, заваряване и свиване с горещ въздух.

Топлинни пушки са бесступенчатую регулировка на температурата за точна работа и сваляща се топлинна екран за работа в ограничени условия.Повърхността за настолен монтаж без опасност от падане на инструмента

Приложение:

прозорците на фолио, винил графика, опаковки за автомобили, премахване на няколко вида боя, премахване на подови настилки, ръждясали болтове, размразяване замразени тръби и др.

Що се отнася до хроматичната аберация и грешка на измерване :

Тъй като проблемът осветление и метод за измерване се различават, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране.

Моля, обърнете внимание: Тъй като производителите няма да имат предварително уведомяване за промени в опаковката на продукта, място на произход или на някои от аксесоарите, ние не можем да гарантираме, че купувачите ще получат стоката, точно същия като на снимката магазин и в описанието на продукта.Но ние можем да гарантираме, че всички продукти са еднакво добро качество, представени на пазара.Ако ние не обновим изображение или свързана с него информация навреме, моля, по-добре да подреди нещата.Пожелавам ви приятно пазаруване на слънцето!

1. Ние можем да се вземат всички видове плащане.

2. Моля, потвърдете стоки и адрес за доставка.И, моля, пишете ни съобщение, за да информира, каква стойност може да пиша за продукти.

3. Ние организираме доставка, след потвърждение на Thebluesurvey.eu.Моля, не запрашивайте доставка след поръчка.Голямо благодаря!

4. Ние ще оставим ви съобщение, за да информира ви даде номер за проследяване, след изпращане на поръчката.И, моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси относно доставката.

1. Моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаване на пратката, ако сте получили дефектен продукт.

2. Ако не сте доволни от нашите продукти и искате да се върнете към нас, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни след получаване на поръчката.В противен случай ние не произведем замяна или връщане на парите.

3. Когато се върнете ни продукт, моля, изпратете го обратно с оригиналната опаковка и предоставете номер за проследяване.И трябва да поеме разходите по обратната доставка.Така че, моля, бъдете внимателни, преди да направите поръчка.

4. Ние ще ви възстановим парите, когато получим обратно стоката.Ако имате нужда от подмяна, ще ви таксува за обратна доставка, и ние ще ви възстановим разходите за доставка.

1. Ние наистина оценим вашето началото на потвърждение при получаване на поръчката.

Допълнителна информация

Тегло на продукта: 0.74kg

Дължина на продукта: 240cm

Вид на материала: Пластмаса + Метал

Височина на продукта: 150cm

Специални характеристики: топлинна оръдие

Широчина на продукта: 65cm

Диаметъра на продукта: 0cm

Тип елемент: Гъби, Парцали и четки

Произход: Континентален Китай

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти