Xiwai Chenyang A4-D, HDMI, FPV Тип A жена към Micro HDMI Тип D Ъгъл на наклон Нагоре Надолу мъжки Женски

0 ★
(0)

6.00лв.

В наличност
Тагове:

l-образна hdmi

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t390227

Описание на продукта

CYFPV HDMI Тип Мъжки Женски Кабел Стандартен Права за FPV HDTV Мультикоптер Хил.лв

HDMI конектор или Mini HDMI или Micro HDMI

Работа за мультикоптерной хил.лв

Типични приложения: свързване на вашето видео устройство с HDMI порт за видеоустройству със стандартен HDMI вход.

Когато въжето е прекалено твърд, това може да повлияе на работата на карданного на окачването, особено за белите дробове първи път карданни подвес.

Този кабел е много мек, специално ориентирани към бесщеточный кардан подвес, подходящ за фотоапарати с HDMI порт.

1. Ние приемаме условно депозиране.Можете да платите чрез Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi и банков превод в Thebluesurvey.eu. 2. Моля, извършвате плащането възможно най-скоро, за да можете да получите продукт по-рано.

3. Забележка: Всеки импортна такса стока е задължение на купувача, не е включена в продажната цена или цената на доставката; но ние ще обявим продукт като подарък с по-ниска стойност, за да ви помогне лесно да се получи стоката през митницата.

1. ДОСТАВКА ПО целия свят (с изключение на няколко страни и APO/FPO). 2. Всички поръчки ще бъдат своевременно обработени, и повечето поръчки могат да бъдат изпратени в рамките на 5 дни след потвърждаване на плащането.

3. Поради липса на стоките и празнични дни за изпращане на някои поръчки може да се наложи за няколко дни повече, отколкото обикновено.Моля, бъдете търпеливи!

4. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката, така че, моля, уверете се, че адресът на вашата поръчка съвпада с адреса на доставка.

5. Допълнителни начини за доставка: Thebluesurvey.eu Стандартна доставка, самолетни заминаване Поща на Китай, въздушна поща Хонг конг, ePacket, EMS, DHL, FedEx, UPS и т.н

1. Можете да се свържете с нас, а след това изпращане на стоката обратно нас в рамките на 7 дни след доставката на продукта.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, ние ще се счита за използван и не ще ви предложат възстановяване или замяна.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка.Освен това, трябва да ни даде номер за проследяване, доставка и конкретната причина за връщане.

3. Ние ще ви предложим връщане или ще ви замени в съответствие с конкретните условия и на вашата воля, след като се върнете артикула.

4. Ние приемаме в себе си всички разходи по доставката, ако стоката е дефектна или не отговаря на описанието в страницата на продукта. Линк.

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни стоки (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца. 2. Дефектните стоки трябва да бъдат твърди и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период (и, по възможност, в оригиналната им опаковка).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да съобщите номера на вашата поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ СТОКИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Thebluesurvey.eu!

Допълнителна информация

Сертифициране: CE

Тип: Кабелен адаптер

Произход: Континентален Китай

Търговска марка: сивай

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти