Нова Рокля на Цветя Модел За Момичета, Дантелено Рокля с Дълги Ръкави, Буйни Тюлевые Елегантни Рокли За Момичета, Детски Дрехи, Облекло За Рожден Ден

0 ★
(0)

279.04лв.   153.48лв.

В наличност
Тагове:

рокля прашни буйни момичета, рокля от тензух за момичета пищни, рокли с големи тучни, вечерна рокля дълга пищни за момичета, кожена рокля дълга пищни, рокля детско пищни дълго, дълго пищни рокля с пайети, рокля буйни момичета, обличам женски с дълъг ръкав пищни, сватбена рокля пищни за момичета

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t43041

Описание на продукта

Описание на продукта

1. Списъкът е само за стоките, описани в заглавието, без да се включват никакви други неща.Препоръчително е да си поръчате всички аксесоари заедно, което помага да спестите разходите за доставка.Освен това, аксесоари ще безплатна бърза доставка, ако те ще бъдат осъдени заедно с рокли.

2. ЦВЯТ: Цветен поглед, може да варира в зависимост от монитора.Има и малка хроматическая аберации' причинени от камера, между цвета в снимките и цвета на реални обекти.Цветовете зависят от реалните стоки, които получавате.

3. СРОК на доставка: не всички наши стоки са на склад.Моля, проверявайте очакваното време за доставка на всяка страница на eBay стоки при поръчка.Ако имате нужда спешно рокли или други стоки, моля свържете се с нас, за да получите помощ, преди да поръчате.

Коментари

Допълнителна информация

Тип тъкани: Тюл

Търговска марка: Сексемара

Реалните изображения: ДА

Дължина ръкав (см): Пълен

Произход: Континентален Китай

Дължина на роклята: Дължина до коляното

Тип дизайн: Цвете

Стил: Изискан

Украса: Дантела

Стил Ръкави: Обикновен

Тип елемент: Рокли За Момичета-Цветочниц

Отвор на вратата: О-Образно деколте

Силует: Бална рокля

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти