Ръчно Спирала Бормашина Ръчна Пробивна Инструмент Ръчна Бормашина Орех Маслина Кехлибар Модел Пластмасови Сверлильное Дупка

0 ★
(0)

33.78лв.   18.91лв.

В наличност
Тагове:

зелена коледна елха от pvc, зелена коледна елха на открито, селски маслинено-зелен декор, маслинено-зелен златен торта, светло маслинено-зелен цвят, шал от маслиново дърво, инструменти череша, маслина, инструменти за торта зехтин, хлопающая зелена коледна елха, бледо-маслинено-зелена картина

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t46390

Описание на продукта

15068394542037190 SR.CONGYE ИНСТРУМЕНТ НИ $16.98/бр НАС $11.10 /бр НАС $14.49/бр НАС $12.04/бр НАС $14.40/бр НАС $13.01/бр

Ръчно спирала бормашина пробивна инструмент ръчна бормашина сверлильная модел от пластмаса маслина Амбър орех

Ръчно вита тренировка:

1. Материал: высокоуглеродистая стомана

2. Подходящ за: спирално свредло 0,6-6 мм

3. Обхват на затягане: 0,6-6 мм

Забележка:

Възможни са неточности в 1-3 см (от 0,5 до 1 инча) от ръчно измерване.

Пратката включва:

1 * Ръчно спирала бормашина без сверлильной глави

1. Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

2. Моля, платете на колкото е възможно по-скоро след изпращане на вашата поръчка.Ние приемаме плащане в рамките на 3 дни.

3. Ако не можете да платите сметката си веднага след края на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. Глобалната доставка. (с изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Своевременно лечение на поръчки след проверка за плащане.

3. Ние изпращаме само потвърден адрес за поръчка.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка.

4. Показаните снимки са реални снимки.Някои продукти са малко по-различни поради ефекта на светлината.Не купувайте.

5. Поради грешки в данните от измерванията, ще има малко разминаване с реалните данни.Моля, знайте това.

6. Време на предаване на услуги се предоставя на превозвача, с изключение на почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в празнични дни.

7. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни след плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще ви отговорим възможно най-скоро.Нашата цел е да задоволим нашите клиенти!

8. Поради разлика в състоянието на запасите и време, ние ще решим да изпратите вашите стоки от нашия първия склад за бърза доставка.

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да се дават ви за връщане или замяна.Тук няма никакви изключения!Разходите по доставката са както на купувачите, така и продавачите.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и номер на вашето дете.

3. Ние ще ви възстановим пълната цена сделки, след получаване на оригиналния статусного на стоката и опаковката на всички компоненти и аксесоари.След това, купувачът и продавачът да бъдат анулирани на сделката.Или можете да изберете да го замени.

4. Ако продуктът не е обявено, ние приемаме в себе си всички транспортни разходи.

1. Някои от стоките се предлага с 12 месеца гаранция на производителя за дефектни стоки (с изключение на стоките, които са повредени и/или неправилно използвани при получаването).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

Допълнителна информация

Дължина: 124 мм

Удобства за самостоятелно приготвяне: Дървообработване

Материал: Легированная стомана

Номер на модела: WJ0153

Използването на: Пробиване на дърво

Тип: Спиральное тренировка

Брой опаковки: 2

Търговска марка: СРВ.КОНГЬЕ

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти