120 W dc линейно регулируем източник на захранване Изход постоянен ток 5-24 В напрежение допълнително По подразбиране на 12-В твърдия диск, скоростна NAS път

0 ★
(0)

185.06лв.   181.35лв.

В наличност
Тагове:

източник на захранване 110 В 12 vdc, източник на захранване 18v dc мощност 1200 W, чанта за съхранение на aneng, кутия за съхранение на мю, личен твърд диск nas, 4-пинов захранващ източник 5, кутия за съхранение на папараците, безплатна дънна платка nas, плакат nas, л nas плетене

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t47972

Описание на продукта

Доставка по подразбиране, 12, придобиване на други напрежения, моля, не забравяйте да оставите съобщение параметри напрежение!

Основни решение е LM317 плюс TL431 като ориентир, както и за разширяване на ток се използва высокомощная лампа Toshiba Goodsound 2AS1943.В сравнение с обичайните LT317 LT1083, той има по-висока точност и по-добра устойчивост на топлина.Добавяне на TL431 и като " опорна точка на напрежение увеличава нивото на 1-2 нива, намалява нивото на шума и намалява пулсации.Цената не е висока.Разбира се, използват добри кондензатори, високоскоростни тръба, регулируема BI, филтър NOVER gold 10000UF, а на изхода е оборудван с LC-филтър 1 ниво за по-нататъшното премахване на високочестотни шумове.

Моля, обърнете внимание, че това е пряк източник на захранване, а не на импулсно захранване.При мощност на изхода на 4-5 Както трябва да бъде определена температура, но тя е напълно в рамките на нормалното безопасно диапазон.

Цялата машина тежи 3 кг,

Размер на хоста: 25 см x 16 см x 6 см,

Всички шаси от алуминиева сплав, изход може да бъде конфигуриран в съответствие с изискванията на клиента, 5, 7, 9, 12, 15, 24 и т.н., а Максималният ток може да бъде 8 А, но поради големия ток, когато максималната мощност на натоварване голяма, съществува определена температура.Това се различава от пулса на източник на енергия, но това също е нормално.

Аксесоари включва в себе си един захранващ кабел 3C, една изходна линия за постоянен ток, интерфейс по подразбиране 5.5-2.1, както и hdmi порт могат да бъдат персонализирани според изискванията на клиента.Например, порт USB. Портове за захранване на различни диаметри и т.н.

大电流航空输出接口

Използването на сильноточной тръба Toshiba tube 2SC5200 за контрол на изхода на достатъчно ниско вътрешно съпротивление, лекота на работа с сильноточным изход

Желязо ядро с бескислородной меден емайлиран проводник, ниско ниво на шум, много тих фон и ниво

Допълнителна информация

Цветова класификация на: Изходно напрежение 12 В лицето на изходното напрежение Внос на изходното напрежение 12 В

Произход: Континентален Китай

Сертифициране: Няма

Удобства за самостоятелно приготвяне: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти