ФАНТУ 95% Висока степен на Чистота 2.15 мм Волфрам, Мъниста 18 г/куб. см Вольфрамовый Топчета За Лов Вольфрамовый Топчета Тегло Рибарски Лагери

0 ★
(0)

379.50лв.

В наличност
Тагове:

ТОПКА, ЦКБ, Риболов, тегло на топка

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t50953

Описание на продукта

ФАНТУ Висока Плътност 18 г/куб. см Волфрам, Мъниста 2,15 мм Вольфрамовый Топчета За Лов с Висока Чистота 95% Вольфрамовый Топчета Риболовни Статистическа Лагери

Въведение в производството

Диаметър: 2,15 мм

Тегло: 0,094 г/бр.

висока плътност: 18 g/cc

висока чистота: 97% волфрам, 2,5% никел, 1,5% желязо.

опаковка: 1 кг, за една и съща партия

заявление за лов, клапани, лагери, пробиване, шлифоване, химическа промишленост

вольфрамовый топката винаги се изнасят в САЩ, Европа и Русия.

Снимки на продукта

УВЕДОМЛЕНИЕ

Цвят може леко да се различават в зависимост от продукта, който в крайна сметка се получи, поради осветление и светкавица, използвани при правене на снимки.Разликите в цвета могат да бъдат предизвикани от качеството на монитор или неправилни настройки на монитора.

Върху снимки на стоки, които не са показани най-актуалния размер, моля, обърнете се към описанието на продукта за получаване на подробна информация за размера.Размер и дължина са ок, но обикновено са много близки.Размер на опаковката може да се различават от опаковката, която получавате, тъй като международните превозвачи обикновено взимам с нас такса от теглото, а не по обем.

НИЕ МОЖЕМ да ПРЕДЛОЖИМ ПО-КОНКУРЕНТНИ цени ЗА КУПУВАЧИ на ЕДРО, без

Не се колебайте да се свържете с нас чрез търговски мениджър или оставете ни на текстово съобщение.

Плащане и доставка

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay (TFR), Paypal.

2) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, или, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане.

3) Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.Ако адресът за доставка е невалиден, моля, свържете се с нас.

4) ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

5) Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

6) поради състоянието На запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Коментари

Вашите коментари са изключително важни за нас, ние сме зависими от удовлетвореността на клиентите, за да се постигне успех.Вашето признание ще даде ни повече увереност в развитието на бизнеса и подобряване на обслужването ви.

Когато получите стоката си, моля проверете дали размера и взето ли е качеството.Ако откриете някакви грешки или дефекти в качеството, моля, не оставяйте ни "1" звезда "2 звезди". "3 звезди" мнение, не да се свържете директно с нас и да не взема решение за вашите проблеми.

Ако сте доволни да поръчате и закупите от нас, моля, пишете ни на положителна оценка "5 звезди".Благодарим ви!

Допълнителна информация

Размер: 2,15 мм

Ключови думи: Волфрам мъниста

Опаковка: 1 кг за един чанта

Позиция: Река, Язовир Езерото, Риболов в Океана с Лодка, Риболов на Океанските Скали, Риболов На Престоя, поток, ЕЗЕРОТО

Материал: tungsten 95%-Ni2.5-1.5 Fe

Произход: Континентален Китай

Тегло: 0,094 г/бр.

Търговска марка: ФАНТУ

Брой: Един комплект

Категория: Аксесоари за Стръв

Плътност: 18 г/куб. см

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти