За Toyota Land Cruiser Prado FJ150 2014 2015 2016 2017 2018 Черна Задната част на Товарен Капака на Багажника Защитно покритие 1 комплект автомобилен стайлинг

0 ★
(0)

189.75лв.   148.00лв.

В наличност
Тагове:

бърза доставка на ключове toyota prado, капака на багажника toyota prado, кожен калъф prado 120, led капак на toyota prado, делото козирка toyota prado, купи автомобил сеат toyota prado, капачка за ключ toyota prado, корица та prado 120, товарен подложка toyota fj cruiser, калъф на седалката на зимата toyota prado

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t52369

Описание на продукта

Съвместимостта на продукта :

За Toyota Land Cruiser Prado Fj150 2018

Описание:

Състояние: 100% нов състояние,

Основен материал: високо качество

Пакетът включва: един комплект бр.

Лесна инсталация, тип 3 m се монтира на задната страна., той ще бъде добре да се придържаме след като нагреете тип 3 m / може да се заключва за 20 минути, напълно самостоятелно.

Забележка: Моля, използвайте протирочный алкохол за почистване на повърхността и загряване на ленти на 3М, преди да инсталирате.

Плащане и данъци:

Ние ще отбележим по-ниска цена на пратката в митническите документи.Ние правим всичко възможно, за да се избегне забавяне при извършване.Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

Доставка и предаване на:

1 Ние извършваме доставка по целия свят.

2 Колети изпратени в рамките на 3-5 работни дни и се доставят с отслеживающим номер онлайн.

3 Съединените Щати, Великобритания, Австралия, Канада: 7-16 работни дни ePacket от Китай, въздушна поща, EMS или по други начини.

4 Япония, Корея, Сингапур, Русия: около 5-20 работни дни.

5 Бразилия, Южна Америка: около 20-50 дни.

6 Италия Франция Испания Германия Източна Европа: 15-60 работни дни.

7 Ние внимателно ще проверим стоката и поставете защитното фолио на пратката преди изпращане.Надявам се, че той ще дойде в добро състояние.

Политика за Връщане и Обратна Връзка:

Ние приемаме за възстановяване, връщане или замяна в рамките на 15 дни, след като купувачът е получил развален, грешен или дефектен продукт.Моля, не оставяйте неутрални или отрицателни коментари, моля, не отваряйте калъф или искане за възстановяване или не оставяйте най-ниска оценка на DSR, преди съобщението.Моля, свържете се с нас чрез имейл от ибей, за да реши всички проблеми, ние ще ви отговорим в рамките на 2 работни дни.Голямо благодаря.

Обслужване на клиенти:

Целта ни е да направим така, че да се чувствате щастливи, водейки с нас бизнес.Ако има някакви проблеми, моля, свържете се с нас чрез имейл от ибей.Ние ще ви отговорим в рамките на 24-48 работни часа.Ние работим от 9:00 ч. до 18:00 ч. в пекин време.

Допълнителна информация

Дължина на продукта: 0inch

Произход: Континентален Китай

Модел автомобил: За Toyota Land Cruiser Prado fj150

Сертифициране на входящи тестове: ISO9001

Материал: Няма

Тегло на продукта: 0.2kg

Тип елемент: Хром стайлинг

Модел година: 2018

Името на модела: TYFJ542

Височина на продукта: 0inch

Диаметъра на продукта: 0inch

Широчина на продукта: 0inch

Специални характеристики: защитава де

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти