Подмяна на Автомобилната Антена Водоустойчив Подмяна на Автомобилната Антена Универсална Автомобилна Антена Радиоантенна FM & AM Усилвател на Сигнала За Кола

0 ★
(0)

23.74лв.   15.44лв.

В наличност
Тагове:

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t55355

Описание на продукта

Описание:

Тази автомобилна радиоантенна използвани за приемане и усилване на сигнали AM и FM.Той е особено подходящ за усилване на сигнала автомобилни мултимедийни плейъри.

И той е подходящ за повечето спортни автомобили, ванове, камиони и таксита.

Технически характеристики:

Заглавие: Автомобили Радиоантенна

Цвят: Черен

Монтаж: началната резба 14 мм,

Дължина на антената: около 21 см/8,27 инча

Дължина на кабела: около 30 см/11,81 инча

Характеристики:

Усилвател на сигнала

Подходящ за повечето коли

Здрав

Списък на пакетите:

Автомобилна Радиоантенна * 1

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Подмяна на автомобилната антена - тази автомобилна радиоантенна, особено подходяща за усилване на сигнала автомобилни мултимедийни плейъри, предназначена за прием и усилване на сигнали AM и FM.

2. Отлично качество-радиоантенна за автомобили са изработени от алуминиева сплав, каучук и вътрешна медна серпентина с отлично качество.Той е водоустойчив, трайни и трудно выцветать и се деформира след дълга употреба.

3. Широк спектър на приложение - тази смяна на автомобилната антена подходящ за повечето спортни автомобили, ванове, камиони и таксита.Той има широк спектър на приложение.Полезна.

4. Обновен - Тази транспортна антена обновен в сравнение с предишната.Чувствителност на приемане и обхват на приемане на радио FM / AM подобряват, и той може по-добре да се работи в зони с лоша прием.И работния шум се намалява.

5. Лесно и просто - инсталиране на радио антени за камиони отнема само няколко минути.Можете просто да развийте и свалете старата антена с кола, изберете подходящите винтове за автомобилната антена и да го инсталирате.

Допълнителна информация

Тип елемент: Антена

Сертифициране на входящи тестове: ce

Произход: Континентален Китай

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти