Капачка Огледало в Стил прилеп За Audi A4 B8 2009 2015 Автомобилни Аксесоари, 2 бр. Капак за Лъскавите Черни Щитове Външни данни за спорт

0 ★
(0)

107.12лв.   49.28лв.

В наличност
Тагове:

огледало за audi a4 b6, капак огледала audi a4 b7, странично огледало audi a4 b9, капак огледала audi a4, 2011 audi a4 огледало

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t55481

Описание на продукта

---- ОПИСАНИЕ ----

AUDI A4 B8 Капак огледала в стил прилеп Ярко-Черен БАТМАН за Пиано-2 БР. - Десен + Ляв 2009-2010-2011-2012-2013-2014-2015

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА: РЕЗЕРВНИ части ПРОДУКТА НЕ е ОРИГИНАЛНАТА КАПАЧКА ОГЛЕДАЛО ÜZERINE YAPIŞTIRILMAKTADIR!

ÜRÜN INFORMATION:

- Името отговаря на модела и година на издаване, ако искате да сте сигурни, можете да се консултирате с нас.

- Стока от дясно и от ляво като набор тръгва в.

- Ürün Piano Black Color.

-OEM, подсилени специален дизайн, суровини, ABS.

-Качеството на продукта OEM-клас. -Boyanabilme Özelliliği.

-Гъвкава характеристика на продукта повърхност на автомобила с лесно и плавно да се приложи.

-При продължителна употреба повърхност, без пукнатини и dalgalanamayan urün

-Висока температура, слънчева светлина, излагане на светлина и удароустойчив солиден продукт суровини материал на корпуса.

-Подходящ за автомобилната инфраструктура естетичен, спортен външен вид и оригиналната сграда

-Увреждане на купето на автомобила, без лесен монтаж.

-Те значително ще подобрят спортен външен вид на вашия автомобил.Съвети за инсталиране: 1-повърхността за нанасяне на избършете с чиста кърпа. 2-продукт преди наклеиванием за проби в огледалото. 3-след това развийте уплотнительную двупосочна лента за нанасяне и равномерно натиснете. 4-инструмент 24 не мийте Часовници и да се избягва контакт с вода.

* Оригиналното огледало geçirilerek се поставя на върха на двупосочна лента, или да бъде със силикон.

Sevkiyat

Поръчайте вашия продукт, преди да пишете, по-подробно и проверете своя имейл адрес и телефонен номер.Вашата стока ще бъде изпратена в рамките на диапазона не е по-късно, отколкото след подаване на поръчката. (С изключение на почивните и празничните дни)

Данък

Европейски страни; 1 митническо temmuz'дан düzenlemelerinden страни-членки на Европейския Съюз, след митническо трябва да плати митническа такса, събирана платформа.Плащане на вашата страница както можете да видите, към вашата поръчка, ще се начислява допълнително ДДС.Това се отнася до всички ваши поръчки от чужбина.Вие трябва да платите miktarı seeing, и това количество няма да достигне САЩ.Този плащане эялетинизируется.

Европейските страни, различни от техните страни, в съответствие с насоките, установени при плащането на данъка.За това, сорумлулугумузун, и задълбочени познания, което да отиде отвъд решения, взети от вашата страна, вие плащате определена такса.

Рекламации и връщане на парични средства

Вашият стоките пристигат, ясни снимки на стоките, както счупени или повредени стоки, може да предизвика спор.Това предложение в такива случаи.Грешно оферта alsanız back even.

Проблем със стока, и ако не искате да се върне след получаване на стоката, то ние ще ви възстановим парите.

Качване на много дълго време не посещавам, система за US ни позволява да ви възстановяване след определено време.Въпреки това, натоварването на пътя и активно güncelleniyorsa, в резултат на anlaşmazlığın не може да бъде възстановена.Помолете ги да бъдат търпеливи по отношение на нашите клиенти.

Допълнителна информация

Сертифициране на входящи тестове: ISO9001

Тип елемент: Огледало и Калъфи

Произход: TR(Произход)

Търговска марка: Най-добрата настройка

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти