Рокля Без Ръкави с Цветя, Ръчно изработени За Деца, Красиво Детско Празнично Вечерна Рокля За Първия Св. Причастие За Страната Партита 2022 година с Мъниста

0 ★
(0)

34.48лв.   29.32лв.

В наличност
Тагове:

рокля за първо причастие за момичета, рокли от сатен, бални рокли за момичета, Рокли, рокля

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t55715

Описание на продукта

6 М. (70 СМ)-18 М (80 СМ)-24 М (90 СМ)-3 ТОНА (100 см)-4 Т (110 cm)

· Доставка

1. Време за подготовка: имаме нужда от 2-5 работни дни, за да подготвят вашата поръчка поради многото поръчки всеки ден.

2. Уверете се, че сте посочили валиден адрес за доставка и телефон.Всички стоки, които ще бъдат изпратени само на посочения от вас адрес за доставка.

УСЛОВИЯ И ПОЛИТИКА НА ВРЪЩАНЕ

1. Промяна на адрес - Ако искате да промените адреса си, моля, уведомете ни предварително.В противен случай вашата поръчка ще бъде изпратена на адрес, който сте въвели адреса на доставката на вашата поръчка.

2. Отменени сделка - Ние можем да отмени сделката, просто ни уведомите, за да можем да ги обработва незабавно.Ние не можем да го отмени, ако в случай, че стоката вече е изпратен.

3. Получен грешен продукт, както е описано - ние сме хора, и ние периодично правим грешки, но ние се стремим да ги поправим така, като предпочита купувач.Ако полученият продукт е неправилно или не е така, както е показано на снимките със списък на стоки, ние сме необвързани, за да сте изпратили край на снимки, получени на стоката заедно с опаковката (с посочване на етикета на опаковката).Това е нашият СОП, за нас, за да бъдат сигурни и за целите на запис.

4. DOA /повреден при получаване-ние удостоверяемся, че нашите продукти са правилно опаковани, преди да изпратите, за да избегнете повреда на продукта.В случай, че сте получили повредени стоки, който може да бъде причинен от доставка, моля, изпратете ни снимки, получени на стоката заедно с опаковката (с посочване на етикета на опаковката), за да можем да открием и незабавно да уведоми нашият отдел за доставка, за да могат да предприемат по-нататъшни действия.

5. Дефектни / несъвместими - ние получаваме нашите стоки в насипно състояние, така че има малка вероятност, че някои от тях ще бракованными.Ние изискваме да ни прати снимки от готовия продукт, както и вашия оригинален продукт (за отстраняване на проблеми с кръв), за да можем да се сравни стоки и изпълни необходимите действия.Ако вие смятате, че трябва да върнете продукт, моля, уведомете ни причината, за да можем да предоставим инструкции на РСО.

· Форма за обратна връзка

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди.Ние също ще се радваме, ако можете да споделите нашите стоки до SNS, ins и Facebook, да ни предостави своя снимка, и ние ще ви предоставим отстъпка от следващата поръчка.

2. Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Допълнителна информация

Стил Ръкави: Резервоар

Тип елемент: Рокли За Момичета-Цветочниц

Стил: Прост

Отвор на вратата: О-Образно деколте

Украса: Апликация, Beading, Цветя, Дантела, Расшитый пайети

Тип дизайн: Друго

Търговска марка: ЛЮБОВ

Силует: Бална рокля

Номер на модела: N2103

Произход: Континентален Китай

Дължина на роклята: Дължина до коляното

Тип тъкани: Тюл

Дължина ръкав (см): Без ръкави

Реалните изображения: ДА

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти