Led Фенерче И Ръкавици Акумулаторни Свободни Ръце Леки Ръкавици Хелоуин Коледен Подарък Приспособления, Инструменти За Нощуване На Открито, Риболов

0 ★
(0)

21.90лв.   14.89лв.

В наличност
Тагове:

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t60394

Описание на продукта

Водещи елементи:

1、 【Супер ярка светлина】: може да се използва за решаване на проблема с недостатъчната светлина.Можете да получите ярка светлина за провеждане на работи по поддръжката или други дейности.

2、 【Дълго време на работа】: Нашите led ръкавици с кабел за пренос на данни, 1,5 часа зареждане може да се използва повече от 10 часа.На всяка ръка имаше по два led фенер, всяка от които достига 10 лумена.

3、 【Регулируем дизайн】: В нашите светещи ръкавици се използва отлична дишаща еластична тъкан и дизайн каишка за ръка.И това е с регулируем размер, който е много мек и дишащ.

4、 【Широк диапазон на използване 】: Нашите риболовни леки ръкавици имат бутон за включване / изключване, показалец и палец имат два светодиода може да покаже всяко място, което искате.Елате, за да ползвате нашия продукт.

5、 【Празничен подарък】: Нашите леки ръкавици за отпечатъци - идеалният подарък за Деня на бащата, Коледа, свети Валентин, годишнини и рождени дни.Това е най-добрият инструмент за рибарите, майстори и сервизи.

Описание:

Нашите леки ръкавици за отпечатъци - идеалният подарък за Деня на бащата, Коледа, свети Валентин, годишнини и рождени дни, а също така и класни механични приспособления за бащи, майки, мъже, жени, момчета, синове, братя, съпрузи, учители.Това е най-добрата работа за рибарите, майстори и сервизи, и е подходящ за нощен риболов на открито, лов, джогинг, ремонт, къмпинг, разходки, пешеходен туризъм, конна езда.

Технически характеристики:

Материал: еластична дишаща тъкан + led светлини

Цвят: Черен

Тегло: около 19 г

Особености: Водоустойчив

Опаковъчен лист:

Led ръкавици за риболов * 2 броя (ляв и дясна ръка)

USB * 1 бр.

Бележки:

1. Поради светлинни ефекти и ъгъл на заснемане има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни стоки (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

Допълнителна информация

Тип: водоустойчив

Номер на модела: Ръкавици С Подсветка

Произход: Континентален Китай

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти