HAWSON Окачване Сребърен Цвят верижка От Неръждаема Стомана Връзки Мода Унисекс Гривна Ръчно Верига Гривни Гривна

0 ★
(0)

26.77лв.

В наличност
Тагове:

икони хавсона, брошка хоусона, косата хоусона, родословни hawson d, мъжка риза berlot, мъжка риза jfk, ключодържател hawson, хоусон rocks, шал хавсона, кристални копчета за ръкавели hawson

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t86560

Описание на продукта

Спецификации на продукта:

Вид на продукта: Гривна

Елегантна или Модно : Мода

Материал: Неръждаема стомана

Пол: Жени/Мъже

Стил копчета за ръкавели: Мода

Детайли показват:

За получен на адрес:

1. Руски клиенти, моля, пишете ни на пълното си име (вашето име + името на баща си + форма на вашата фамилия), когато правите поръчка, предизвикана от новите правила поща на Русия за колети.

2. Всеки клиент трябва да се уверите, че вашият адрес е указан правилно, преди да направите поръчка.

За плащането:

-Ние приемаме плащане Али тук.

-С всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

За Доставката:

За услуги: 1. Ако полученият продукт не отговаря на описанието или е счупен по време на транспорт, ние ще го доставим отново или ще ви възстановим парите. 2. Ние приемаме вашата заявка за връщане или замяна на стоката без причина в рамките на 7 естествени дни след получаване на пратката.Моля, обърнете внимание, че ще трябва да плати на относителната цена на доставка за връщане и размяна. 3. Ако има някакви оплаквания, можете да се свържете с нашия търговски мениджър или ни оставете съобщение в Ali-Express или по електронна поща.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 4. Имаме голям склад на склад на всички стоки за продажба, бърза доставка могат да варират. 5. Цените на всички наши продукти включват опаковане кутия / чанта, с изключение на условията цените на едро. 6. Моля, обърнете внимание, че ДАНЪК или ДДС, които не са включени в цените.За обратна връзка: 1. Ние отдаваме голямо значение на търсенето на клиентите опита на клиентите.Да ни помогне да подобрим качеството на нашите продукти и услуги, вашето мнение искрено са добре дошли и са много важни за нас, моля, отделете ни няколко секунди от ценното си време, за да ни оставят коментари и да прикачите снимки на купувача, би било по-добре.Ние ще бъдем много благодарни за вашата положителна оценка (5 звезди) и показването на купувача. 2. Имаме критично строга система и процеса на контрол на качеството за постигане на високо качество на нашите продукти, и ние много се стараем да ви предоставим най-добрите услуги съвместно с нашите доставчици на логистични услуги.Ако качеството на нашите продукти или услуги, не отговаря на вашите очаквания, това ще бъде много изтощително за нас.Моля, свържете се с нас, преди да ни остави да неутрален (3 звезди) или отрицателен (1-2 звезди) на върха.Ние сме сериозно отнесемся до вашата жалба и ще положим всички усилия за бързото разрешаване на проблема.Благодаря ви много за вашата доброта и търпение!

Допълнителна информация

Произход: Континентален Китай

модел форми: Квадратен

Вид верига: Звено На Веригата

Дължина: 21.5 cm

Материал: Неръждаема Стомана

Тип настройки: Няма, Създаване на напрежение

Номер на модела: 71004

Тип обков: Защелкивающаяся закопчалката, Скрита Предохранительная Закопчалката

Тип елемент: Гривни

Функция: Аксесоари

Тип Гривна: гривна-пазител

Елегантен или Модерен: Модни модели

Тип на метали: Неръждаема Стомана

Форма\модел: ЗАКЛЮЧВАНЕ

Стил: МОДЕРЕН

Вид На Гривни: Гривни С Висулки

Пол: Унисекс

Търговска марка: ХАВСОН

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти