100 бутилки яснота стъкло ченге 1мл миниых стъкло с дървена запушалка 13 мм*24mm*6мм пробирка проба 1кк стъклена 0,5 мл 2мл 3мл до 1000ml е на разположение

0 ★
(0)

31.23лв.   29.67лв.

В наличност
Тагове:

проба на стъкло, бутилка обем 1 мл, стъклен флакон за проби, стъклена бутилка със запушалка 1000 мл

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t93462

Описание на продукта

Описание на продукта

Име на продукта

Стъклена бутилка с дървена запушалка

Номер на модела

132406

Обемът на

1 МЛ

Материал

Бутилка:

Висококачествено прозрачно боросиликатное стъкло

Корк:

Дърво

Диаметър на

13 мм

Височина

24 мм

Дупка (вътрешен диаметър на вратата)

6 мм

Конвертиране на мерки

1 см = 0,393 инча, 1 инч = 2,54 см, 1 cm = 10 mm, 1 mm = 0,1 см

Конвертиране на мощност

1 унция = 29,57 мл (американски стандарт), 28,41 мл (британски стандарт). 1 ml = 0,0338 унция (американски стандарт), 0,0352 унция (британски стандарт).

Използва се за

Пайети, масла, проби, пясък, семена, прах, малки декорации и изделия, други малки предмети.

Други размери са на разположение за този вид

0,6 ml, 1 ml, 2 ml, 3 ml, 4 мл, 5 мл, 6 мл 7 мл, 8 мл, 10 мл, 12 мл 15 мл, 20 мл, 30 мл до 100 мл

Обикновено ние изпращаме почти всички продукти на DHL, с изключение на няколко големи стоки.За няколко големи продукти ние използваме поща на Китай.Бърза доставка - това е нещо, над което ние продължаваме да работим усърдно.Понякога, ако DHL е заета и вашето помещение трябва да чакат качване на самолет на DHL, ние използваме FedEx /UPS / TNT / EMS / DPEX или друга бърза доставка.

Ако ще трябва да се създаде компания за доставка, моля, уведомете ни, към вашата поръчка, защото е необходимо да се преизчисли пощенски разходи.Обикновено, пощенски разходи остават същите.Но в някои региони на някои транспортни фирми (например, EMS / TNT) са малко по-скъпи от DHL.

С една дума, най-бърза доставка - това е нещо, над което ние продължаваме да работим.

Въпреки това, повечето продавачи Thebluesurvey.eu стоки се изпращат по пощата на Китай, че е много по-евтино, но много по-бавно от DHL.

Забележка: Купувачът носи отговорност за данъци, митнически и други такси при транспортиране!Всички стоки, които ще бъдат изпратени потвърден адрес Thebluesurvey.eu.Ако вашият адрес ще се промени, моля своевременно да ни уведомите.

Име на превозвача

Очаквано време на път

Служба за проследяване

DHL

Около 5-7 дни

www.dhl.com

UPS

Около 5-7 дни

www.ups.com

ЕМС

Около 7-10 дни

www.ems.com

Въздухът Стълб Порцелан

Около 15-40 дни

www.intmail.183.com

DPEX

Около 7-10 дни

www.dpex.com

AAE (само в САЩ), на около 3-5 дни

Въпроси и отговори

Въпроси

Отговори

Вие комбинируете поръчки?

Да, ние можем да комбинирате поръчки, така че трябваше да платя само веднъж.Моля, свържете се с нас преди да плати, ако имате нужда от тази услуга.

Предлагате дропшиппинг?

Да, ние го правим.Ние ще изпратим на посочения от вас адрес за доставка на клиента.Клиентът няма да получи никаква нашата контактна информация от външен.

Можете ли да ми отстъпка?

За съжаление, ние не можем.Както вече сте видели, че повечето продавачи Thebluesurvey.eu изпращат своите продукти поща на Китай.Въпреки това, ние кораба чрез DHL, че много по-скъпо и по-бързо, отколкото поща на Китай.Въпреки това, нашите цени на повечето стоки-ниска, отколкото при тях.

Нашето работно време

От 12:30 ч. до 8:30 вечерта (време GTM) ЗА нас: Нашият магазин се специализира в производството и износа на различни видове стъклени и пластмасови бутилки.Нашите стъклени бутилки са широко използвани в областта на медицината, козметиката, декоративни изделия и съхранение.Ние сме експортно ориентирана компания. 70% от нашата продукция е за износ.Плащане Ние приемаме плащане чрез ALIPAY, Paypal и Western Union тук.Почти всички по-големи кредити могат да бъдат взети Thebluesurvey.eu.Ако имате някакви въпроси по отношение на плащането, моля, уведомете ни, чрез изпращане на съобщения, отстъпката се предоставя, ако за много стоки.Ако можете просто да поръчате няколко лота, моля, направете поръчка директно.За обратна връзка на Нашия успех зависи от вашата подкрепа.Ако сте доволни от получените стоки, моля, сложи ни 5 звезди, много благодаря!Моля, първо се свържете с нас, ако не сте доволни от стоки, ние ще работим заедно, докато проблемът не бъде решен.Как да се свържете с нас?В центъра за съобщения от trademanger Гаранция за качество и количество, Ако откриете някакви проблеми с качеството или количеството, моля, уведомете ни, ние отново ще изпратим имейл или ще ви възстановим парите.Разбира се, преди това ще трябва да предоставят доказателства.

Допълнителна информация

Материал: Стъкло

Брой парчета: КОМБО

Номер на модела: HH132406A

Тип елемент: Бутилки за еднократна употреба

Размер: 1ml, 1ml, 1cc

Обемът на: 1 мл, 1 cc

Място на произход: Zhejiang, Китай (континентален)

Произход: Континентален Китай

Търговска марка: Барлулу

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти