Оригиналното Качество На Медни Магнитна Опора За Краката Компресиране Опора За Краката Компрессионный Чорап За Мъжете И Жените Се Грижат За Краката T1185

0 ★
(0)

15.61лв.   11.24лв.

В наличност
Тагове:

уютни компресия чорапи, компресия чорапи от влакна, компресия чорапи polar, марки компрессионных чорапи, компресия чорапи coolmax, модни компресия чорапи, камуфляжные компресия чорапи, медни компресия чорапи са безопасни, мека компресия чорапи, компресия чорапи kopergeweven

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t95301

Описание на продукта

Описание:

1. ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН - Плантарна фасциитный чорап и компрессионный ръкав за глезена - е къса компресия чорапи, които помагат за подобряване на кръвообращението, за намаляване на възпалението и да се ускори процеса на оздравяване.Те не само осигуряват подкрепа при подошвенном фасциите, но и помагат при други заболявания на крака, като подуване, ахилесовата пета и разклонения на голеностопе.

2. БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ - Чорапи при подошвенном фасциите облекчаване на болката в краката си, а също така се използват за насърчаване на възстановяването.За разлика от обемни нощни гуми при подошвенном фасциите, шини за сън при подошвенном фасциите, шини при подошвенном фасциите или обувки за подошвенного фасциита, тези компресия ръкави за крак при подошвенном фасциите засилват кръвообращението, което разпределя кръв и кислород в увредената зона, насърчаване на изцеление.

3. ЛЕСНА за КАЦАНЕ И УДОБСТВО В ЧОРАП - те лесно седят и са удобни за носене през целия ден или нощ.му могат да се носят както от мъже, така и жени, и той е удобно ляга под чорапи.Нашите чорапи от подошвенного фасциита лесно се поставят в такива обувки, включително обувки за бягане или на йога.Може да се пере в машина и се сушат в сушилня.Нашата плат дишаща, абсорбира влагата и не задържа миризми.

4. ИДЕАЛЕН ЗА ВСЯКАКВИ КРАКАТА - осовите ръкав за крака са предназначени за всеки човек, независимо от това, дали искате просто да се отпуснете в къщи или непрекъснато сте в движение.Те могат да бъдат използвани от учители, търговци, пътници и на медицинските сестри.Те идват с кърпа срещу миризма, която спира развитието на бактерии и гъбички.Ръкави от подошвенного фасциита могат да се носят с чорапи, обувки, чехли, обувки и стельками.Чорапи от подошвенного фасциита може да се носи под чорапи и чулками.

Технически характеристики:

Размер

S/M:

Жени: Размери на обувки 6 - 9,5

Мъже: Размери на обувки 5 - 9,5

L/XL:

Жени: Размери на обувки 10 - 13,5

Мъже: Размери на обувки 10 - 12,5

Материал: Найлон

Цвят: Както е показано на снимките

Пол: Мъже, Жени

Пратката включва:

1 чифт ножных ръкави

Допълнителна информация

Тип елемент: Средство за грижа за краката

Произход: Континентален Китай

Тип: Пластир за Крака

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти