12 бр. Инструмент За Лечение на Врастнали нокти На Краката, Инструменти За Педикюр, Маникюр, Тласкач За Кожичките От Неръждаема Стомана, нокторезачки, Тример За Вежди

0 ★
(0)

36.53лв.   24.83лв.

В наличност
Тагове:

лима растящи навътре нокти, мръсен растящи навътре нокти, аксесоари за врастнали нокти, гел на ноктите ucoco, режийни кръгли нокти, лекува врастнали косми, обикновените гел на ноктите, бугель вросшего нокти, врастнали силиконови ноктите, гел на ноктите maestro

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t96904

Описание на продукта

30 ml Ексфолиращ крем с урея за краката, 40% Салицилова киселина, Скраб за крака, средство за премахване на мазоли по петите, дълбоко хидратиращи Кремове за грижа за краката, 1 бр., Пилка за крака от неръждаема стомана, Многофункционално средство за премахване на мъртвата кожа, Практични скрубер с капак, Инструменти за педикюр, Гладка петата, Електрическа машина за опесъчаване за краката, Пилка за премахване на мазоли, Педикюрный инструмент, USB Акумулаторна Професионален инструмент за грижа за краката, 1 комплект силиконови капачки за краката Гъвкав защитен ръкав за пръстите, меки инструменти за грижа за краката, за възстановяване на мазоли, облекчаване на болката, 18 бр., набор от инструменти за маникюр и педикюр от неръждаема стомана, професионална ножица за нокти, тример за кожичките, кусачка за нокти под формата на орлиного клюна, преносим калъф, Mayitr, професионална машина за рязане на ноктите на пръстите на краката, извити директни ножица за нокти, ножица за нокти, кусачка за маникюр, Shellhard, професионална ножица за нокти, кожички за кожичките, нокторезачки от неръждаема стомана Нож За Кожичките Ножици, Клещи, Маникюр, Инструмент

Технически характеристики:

Състояние: Чисто нов

Вид на стоката: Педикюрный набор от

Материал: Неръждаема стомана

Цвят: както е показано на фигура

Размер: детайл, показана на снимката

Професионален комплект за педикюр използва рычажную механизма за промяна на ъгъла на растежа на ноктите, осигурява отлична грижа за ноктите, за да запазят ноктите по-здрави, ноктите постепенно се изглаждат и се разширяват и растат навътре.

Професионални инструменти за педикюр са изработени от хирургическа неръждаема стомана с полирани.Лесен за използване, защита от ръжда, водоустойчив.

Подемник за нокти двоен размер може да изчисти мръсотията под ноктите, повишава ноктите, внимателно държи на нокти, предотвратява бъдещата болка в ноктите си.

Брой комбинации 12шт повече, отколкото при други.Пълно задоволяване на вашите многобройни нужди.

Малки ножици ще ви помогнат да се режат вежди, носове и бради.Игла от акне могат да ви помогнат да се отървете от акне и черни точки по лицето.И дори повече.

Употреба:

1. Накиснете краката за 15 минути в топла вода; да не се повреди повредени нокти.

2. Дезинфекция на ноктите на краката, ноктите на ръцете и инструменти.

3. Зацепите двете страни вросшего на нокти две куки на инструмент.

4. С едната ръка хванете за средната опора инструмент, а от друга страна закручивайте гайка, за да закачите инструмент на ногте.

5. Бавно увеличавайте, докато не се чувстват разширяване (без болка).Леко се засилва всеки 10 минути,

6. Извадете крака от водата след 30 минути, изчакайте 15 минути, за да направи краката ви са пресъхнали.,

7. Премахнете продукт и поправете ноктите на краката си, можете да подправете с малко вата под скосени ноктите, за да се предотврати отскок.

Допълнителна информация

Брой парчета: КОМБО

Материал: Неръждаема Стомана

Номер на модела: комплект за педикюр на краката

Тип елемент: Средство за грижа за краката

Произход: Континентален Китай

Тип: Други

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти