Цирк на Тема Клоунское Игралното Шоу Червена Завеса Фон За Детска Фотография виенско Колело Неонови Светлини Банер За парти Фоново снимка

0 ★
(0)

21.55лв.

В наличност
Тагове:

Завеса

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t366013

Описание на продукта

Адаптивни

Изпратете ни снимки или текст, които искате да добавите или промените, ние ще го за първи път след преглед, след което ще ви изпратим.След като ние определяме ефект, ние распечатаем и ще ви я достави в съответствие със снимки, които сме споделили.

Материал

Това е висококачествен пълноцветен винил материал, който лесно да се съхранява и да носи със себе си, не може да се измие.

Разделителна способност

Всеки образ е внимателно избраните, резолюция на картината е много високо, при увеличаване до определен размер на изображението е много ясно

Опаковка

Поради изискванията за размер на международната логистика стока ще бъде изпратена в сгънат вид.

Еталонно размер

нашите размера по подразбиране -ширина x височина

Извинение

Подходящ за детската душа, новородени, на партито по повод рожден ден, партита, детска фотография, фотограф, фото студио, снимки бременност, сватби, фестивали, видео, директно на естер, YouTube, новородени, заснемане на продукти, семейни портрети, снимки на модели.

Въпрос: Как мога да отменя моята резервация?

Моля, отменете поръчката е в рамките на 12 часа след поръчката, в противен случай той не може да бъде отменена след получаване на поръчката.

Въпрос: Срокът за доставка?

Като цяло, той може да пристигне след около 15 ~ 45 дни.Ако искате да получите пратката преди, можете да се обърнете към центъра за обслужване на клиенти, за да смените канала бърза доставка на DHL.

Въпрос: За митнически пошлинах?

Ние ще направим всичко възможно, за да се намали претендирания размер.Ако митата все пак възникнат, митническо ще се свържем с получателя за плащане на мита.Моля работете съвместно с митниците, да плащат данъци или да предоставят съответната информация.Благодарим ви.

Въпрос: Как да върнете стока?

Ако след получаване на стока възникнат такива проблеми, като увреждане, ние подкрепяме връщане и замяна.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас веднага.

нула

нула

нула

нула

нула

нула

нула

нула

Допълнителна информация

Търговска марка: HKFZ

Произход: Континентален Китай

Опаковка: ДА

Материал: Винил

CN: су чоу

Тип: Боядисани основен

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти