1 Комплект LHD RHD на 2,5-3,0" Инчов Двухсветодио дныйсветодиодный Проектор Фарове Лен Светлина 12 от 6000 До 40 Вата Двустранно Модифицирана Лампа на Проектора за Универсален Автомобил

0 ★
(0)

200.89лв.   140.62лв.

В наличност
Тагове:

модифицирани лещи на bmw, обектива на проектора фаровете на mazda, мотоциклетът фаровете razer, проектор h1 biled, проектор моримото 3 инча, обектива на проектора h 1, автомобилен фенер 12v5w, led фаровете за austin mini, синолин жлъчния, обектива на проектора audi inch

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t255294

Описание на продукта

1 Комплект LHD RHD на 2,5-3,0 "инчов двухсветодио дный led проектор, лен за фаровете, 12 от 6000 До, 40 W, двустранно модифицирана проекторная лампа за универсални автомобилни двухсветодио дныйсветодиодных проекторных лещи стават все по-често в нови автомобили и лесно да се разбере защо: те отделят най-доброто от своите led светлини, те са много по-способни да се справят с радиация светлина напред и под по-широк ъгъл; те спестяват много повече енергия и така нататък.Така че няма никакво съмнение в това, че трябва да имате комплект лещи за проектор с два светодиода, за да се улесни вашето шофиране!

Ние обещаваме:

Сервизно обслужване и осигуряване на качеството!!!

Ако стоката има проблем с качеството в рамките на 12 месеца, ние ви обещаваме, че можете да го замените за нов!!!

Поръчка на по-големи количества, можете да получите повече отстъпки!!!

Подходящ е за всички видове автомобили!!!

Ние обещаваме: След продажбата и гарантиране на качеството !!! Ако стоката има проблем с качеството в рамките на 12 месеца, ние обещаваме, че ще можете да разменяте за нов !!! При поръчка на по-голямо количество може да получите повече отстъпки! Подходящ е за всички видове автомобили !!!

Спецификация:

Бой светлина: 12 3,7 А 44,4 W

На къси светлини: 12 3A 36 W

Лумена: 25000LM / Обектив

Жизнен период: 50000 часа

Наличните цветове: от 6000 До

Характеристики:

1, Този 2.5-инчов led обектив за проектор използва вносни led чипове с висока яркост, по-стабилна производителност, за нормалната светлинна сянка, по-безопасно шофиране, по-умен външен вид от обикновените ксенонови фарове.

2, Электронномагнитный клапан за превключване на далечния и близкия светлина.Уникална патентована технология за оптично превключване на далечния приглушена светлина, съответстваща на стандарт ECE R112.

3, висока скорост на вентилатора за охлаждане, отличен авиационен алуминиев радиатор с добър тепловыделением.Високоефективен система за охлаждане намалява капка светлина, дава срок на експлоатация до 50 000 часа.

4, оптически картина оферти на обектива идеалната светла. Идеална линия на разреза, приглушена светлина, широко виждане и еднакво светлината.Фокусиране на светлината, висок интензитет на светлина и голямо разстояние на облъчване значително подобряват зрението на пътя.

5, Разделени дизайн на електронното водача и лампи, уменьшающий взаимните смущения, осигуряващ стабилна работа.

6, Директна връзка и възпроизвеждане, лесна инсталация, не трябва да боли фаро, да се осигури стабилност на фаровете, водоустойчив и сигурност.

Размери на обектива на проектора: 3.0 инча

Обектив:

1) С висок прозрачен изпъкнала леща светлина осигурява постоянна яркост, силна проникающую способност и липсата на астигматизъм.

2) най-Новият гиперболоидный оптични лещи, разделени на 2 части, близък и далечен бой светлината ще премине през различни части на обектива, подобряване на яркостта на 30%.

Допълнителна информация

Размер: 1.5" 2.5" 3.0"

Името на модела: Mi-Л

OEM НЯМА.: обектива на проектора bi led за кола

Тип елемент: Обектив

Търговска марка: ШУОКЕ

бой светлина: 12 В 70 W

Жизнен период: 50 000 часа

Тип: LHD RHD

Произход: Континентален Китай

Сертифициране: ce, Образование и култура", RoHS, ЭМАРК

Наличните Цветове: 6000 До

Просвет: 25000лм

Предмет на: Обектив Двухсветодиодного проектор

Къси светлини: 12 В 70 W

Тип контакт: H1

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти