12 Бр. Риболовни Примамки Тайна PVC Риболовни Примамки, Калъфи За Защита на вашия Домашен Любимец и Рибарите Сигурна Стръв за Риболов на Стръв на Куката За Съхранение

0 ★
(0)

80.86лв.   64.68лв.

В наличност
Тагове:

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t274625

Описание на продукта

Опаковка и размер: 12 бр./опаковане.Предлага се в два размера: L: 4.3 инча Ш x 7,9 инча и M: 3,9 инча Ш x 7,1 инча L. Вие ще получите 6 големи и 6 средни.Два популярни размера на опаковки за примамки, подходящи за повечето примамки.

Материал: устойчив на пробиване прозрачен PVC - Много прозрачно утолщенное прозорец от PVC с дебелина 0,5 мм, не само ви позволява да видите, каква е стръвта, приложен към вашата удочке за бърз избор на въдица, но и добре предпазва от остри куки.Това също така предотвратява спутывание нишки по време на съхранение.Устойчив на пробиване материал защитава вашите куки, като им заплитане с други снастями или заплитане на постелки, дрехи, въже или кожа.

РАБОТИ С ВСИЧКИ ПРИМАМКИ - Опаковки за примамки защитава множество различни видове примамки, включително рывковые примамки, воблери, приспособления, спиннербейты, примамки и много други.Това е чудесен начин да бъдете организирани и не запутываться, когато удилище се намира на палубата, в держателе за удилищ или в шкафчето.Той също така защитава стръв от entanglements при съхранение.

ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ: PVC и обтегач плътно зашити заедно.Двойна ред го прави по-трайни.Ключалката има ширина от 0,4 инча, което не само осигурява по-здрава адхезия, но и лесно се открива по време на риболов.

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ - материал PVC не задържа влага и не е плесенясал, като найлон / пяна.Приложено с помощта на катарами ширина 0,4 инча, предпазител за стръв лесно се отваря и затваря, а остри куки не се придържат към обертке, като използвана за стръв с пенопластовой подплата.

Материал: PVC

цвят: Както е показано на фигура

Съдържание на опаковката:

6 x L защитен калъф

защитен калъф с размери 6 х М

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Време на превоза: Целият продукт, който ние можем да изпратим в рамките на 3 ~ 8 работни дни, ние обикновено в съответствие с поръчки на клиенти за опаковане и изпращане, трябва внимателно да се провери качеството на стоките преди изпращането, така че ще отнеме известно време за обработка.За актуализиране на номера за проследяване: Ако вашият номер за проследяване не съдържа информация за логистиката, тъй като хиляди пратки се изпращат в чужди страни, логистични компании не обновляли информация за логистиката, моля, свържете се с нас за първи път, моля, моля, не отваряйте спор директно.Ние за първи път за вас решаваме!Или можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (Копирано в браузър, за да отворите)

Допълнителна информация

Тип: Ремонт комплект

Материал: Защитен калъф

Магнитна Риболов: NO

Произход: Континентален Китай

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти