Риболовна Чанта, Тактическа Раница За Уреди, Водоустойчив Многофункционален Камуфляжная Чанта За Карпфишинга, Наплечная Военна Чанта, Нагрудная Чанта

0 ★
(0)

141.93лв.   52.51лв.

В наличност
Тагове:

риболов на шаран в биг бэге, маска за карпфишинга, риболовни инструменти за карпфишинга, риболов на шаран в леглото, такъми за улов на акули, шапки за карпфишинга, аксесоар за карпфишинга от pva, портфейл за карпфишинга, риболовна риза за карпфишинга, увийте карпфишинг

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t298505

Описание на продукта

Риболовна Чанта, Тактическа Раница За Уреди, Водоустойчив Многофункционален Камуфляжная Чанта За Карпфишинга, Наплечная Военна Чанта, Нагрудная Чанта

Водещи елементи: 1. Високо качество и водоустойчив: изработен е от висококачествена, водоустойчива и найлонов плат с висока плътност. супер здрав ред, регулируем обтегач и здрав цип.Вътрешен водоустойчив материал, който се отличава с издръжливост.

2. Многослойни отделения: Има многопластова отделения и външни джобове: лесно да се съхранява примамки, клещи, въдици, рибарски кутии, портмонета, чаши и всички други аксесоари.

3. Удобен и ергономичен: по-дебела подплата, ергономичен вентилирани дизайн на гърба.Благодарение на регулируеми, вентилируемым и разширен през скута ремням вие ще се чувствате по-комфортно.

4. Няколко начина за използване: Тази раница може да се използва на рамото или на двете рамене, в зависимост от личните си хобита.

5, Добър размер: (дължина * ширина * височина) около 38* 27 *16 см/14.96*10.63*6.30 инчов, среден размер, преносим, това е най-добрият избор за активна почивка.

Технически характеристики:

Име: Двойна Единична Лента Многофункционална раница

Цвят: тъмен нощен камуфлаж

Материал: Найлон

Тегло: около 0,9 кг

Обем: около 9 л

Обем: около 38*27*16 см/14.96*10.63*6.30 инча

Функция: Тази чанта е на 3 раменните колани, които по желание можете да превключвате между двойни рамене и да използвате единични рамене.

Обем на опаковката: около 40 * 30 * 6 см/15.75*11.81*2.36 инча

Опаковъчен лист:

Риболов раница * 1

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Допълнителна информация

С Ботуш или Не: No

Търговска марка: лиилаймический

Функция 1: риболовни принадлежности

Функция 3: Многослоен

Материал: Найлон

Използването на: Многоцелеви

Произход: Континентален Китай

Функция 4: Многократно използване

Дропшиппинг: Поддръжка

Име: риболовна чанта

Функция 2: водоустойчив

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти