Стръв Спиннинговая Риболовна макара Максимално съпротивление 5 кг Крайното съотношение 5,2:1 1000-7000 Спиннинговая Макара, Риболовни Принадлежности, Аксесоари

0 ★
(0)

58.08лв.   29.04лв.

В наличност
Тагове:

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t320194

Описание на продукта

Характеристика:

--Многократно употреба: подходящ за сладководна риба, морски риболов, крайбрежен риболов е най-добрият подарък за деца и възрастни, които обичат риболов, нека порыбачим с приятели и семейството си.

--Метален материал и кост от въглеродни влакна имат лека, здрава и топла конструкцията на преносната линия, осигуряване на плавно завъртане и по-добра производителност.

--Универсална риболовна макара: може да се използва за океана на риболов с лодка, морски риболов на камъните, на плажната риболов в океана, езеро, басейн, езерце или рекичка.

--Функции: 8 + 1 сачмени лагери от неръждаема стомана, вал от неръждаема стомана, прецизна зъбни прехвърляне, обработена на станке голяма въртяща се макара, на дръжката, сгъваем месинг, алуминий, комарници.

--Бързи спиннинговые макара за морски риболов.Спиннинговая макара с максимално съпротивление в рамките на 5 кг е антикоррозийное покритие от солена вода, така че да можете да се насладите на морския риболов.

Описание:

Заглавие: Риболовна Макара

Категория: Спиннинговая Макара

Капацитет: 1000-7000

Максимално съпротивление: 5 кг

Крайното число: 5,2:1

Нето тегло: 210 г/215 г/223 г/277 g/293 g /380 г/405 грама

Опаковъчен лист: 1 х Риболовна макара

Забележка:

Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 1-3 cm, благодаря.

Поради екрана и други обективни причини може да има известна разлика в цвета, моля, разберете.

Допълнителна информация

Произход: Континентален Китай

Позиция: Риболов в Океана с Лодка, Разпадането На Океанските Скали, Риболов На Престоя, ЕЗЕРОТО, Река, Язовир Езерото, поток

Вид Риболовни Макари: Макара за тралене

Крайното брой: 5.2

Начин на улов на риба: Въртящ се

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти