Риболовен разтворима във вода Торбичка 20s Разтворимо В Избора на Чанта За Риболовни Принадлежности За Целия Сезон XR-Hot

0 ★
(0)

9.85лв.   6.11лв.

В наличност
Тагове:

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t322992

Описание на продукта

Риболовен разтворима във вода Торбичка 20s Разтворимо В Избора на Чанта За Риболовни Принадлежности За Целия Сезон XR-Hot

Характеристики:

Функции: Можете да се потопите стръв в торбичка и я хвърли във водата.Тогава чанта спука, за да се освободи стръв.Изберете тези пакети от PVA, и вие ще получите удоволствие от процеса на риболов!

Материал: Нашият водно пакет е изработен от материал PVA, е безопасен, не съдържа остатъци и е безвреден за околната среда.Може да се използва през цялата година, ако го оставете да изсъхне напълно.

През целия сезон: пакетче от PVA напълно се разтваря в студена и ледена вода за кратко време.Така че той е идеален за риболов на шаран снастями през целия сезон.

Добри подаръци: Отличен риболов инструмент е идеален за активна почивка.Това също е добър подарък за семейство, приятели, колеги, съседи или всеки, който наистина обича да лови риба!

комплект от 50 бр.: Доставя се в опаковка от 50 пакетчета от PVA, те са идеални за ежедневните нужди.Можете лесно да ги носите със себе си и по-добре да се насладите на риболов.

БЕЛЕЖКА:

1. Разтворим във вода мрежест нестер веднага се стопява, когато го потапя във водата.Задължително вытирайте ръце при използването му; материал на гнездото, който вие поставяте, и трябва да бъде суха;

2. В пакета може да направи няколко дупки, за да се ускори притока на вода и изпускането на въздух и да помогне на водорастворимому пакет потъват на дъното.Освен това, морска прът има рязък спад, който може бързо да достави водно пакет на дъното вода.

Предупреждение:

За да избегнете опасността от задушаване, дръжте тези торбички далеч от бебета и деца.

Не използвайте тези чанти остават безплатно, кроватках, коли или манежах.Този филм може да се придържаме към носа и устата си и да попречат на дишане.

Спецификация:

Материал на продукта: PVA

Консервирани храни: да се Съхранява при стайна температура на сухо и проветриво място, да не изтриете.

Скорост на разтваряне: Напълно разтворим в продължение на 20 секунди при стайна температура.

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете едно малко отклонение в размерите от ръчен измерване.

50 * Водно пакет за стръв

Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние ще ви изпратим колет от Китай въздушна поща.Време за доставка зависи от превозвача за доставка, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).См. По-долу информация за времето на доставка за събиране на количествени данни:

Ако сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, пишете ни на положителна оценка с 5-звезден преглед, което е много важно за нас.Ние ще бъдем много благодарни, ако можете да оставите тук истинските си чувства.Ако не сте доволни от стоки или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим проблема, благодаря!Моля свържете се с нас от 9:00am.to 18:00. (GMT 8) от понеделник до събота.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни и дай ни възможност да ви помогне.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден (с изключение на официалните празнични дни в Китай).Ако не сте получили нашия отговор, моля, изпратете своето съобщение отново, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Извиняваме се за късния отговор в почивните дни (включително и в неделя).

Допълнителна информация

Произход: Континентален Китай

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти