50 БР 8 мл Новост Детска Бутилка Блясък За Устни Туба с Розов Син Козметични Пластмасов Блясък За Устни, Празни Опаковки Контейнер

0 ★
(0)

95.99лв.

В наличност
Тагове:

прекрасен детски балсам за устни, блясък за устни воден корейски batom, детска стилна бутилка, полагане на детска розова, музикален блясък за устни за деца, розово детско спално бельо, детска бутилка силакон, брилянтна детска бутилка, детска бутилка luj, розов детски гривна

За продукта:

Сини Сив Бордо
L M S
Инв.: t87312

Описание на продукта

modname=редактор

Материал: abs

Размери на продукта: вижте Изображението

Бутилки от 100% абсолютно нови и високо качество.

БЕЛЕЖКА:

1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.Моля, разберете.Уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

2. Моля, позволете 1-5 мм разлики от ръчно измерване

Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, ние можем да предоставят персонализирани услуги, такива като коприна печат на лого или производство на етикети и цветни кутии, моля, свържете се с нас, ако имате нужда.

Ние сме специализирани в продажбата и дребно за продажба на всички видове козметични опаковки, ако имате нужда от друг продукт, който не можете да намерите в нашия магазин, моля, изпратете ни снимка, ние ще се радваме да ви предложим и да предложи по-добра цена с най-добро качество.

1. Как да резервираме?

Можете директно да направите поръчка, цената на alibaba е правилна, а също и цената на доставката за малка поръчка.Или можете да ни изпратите адрес за доставка и телефонен номер, ние ще подготвим за вас линка за поръчка. (в някои страни разходите за доставка могат да бъдат скъпи, моля, свържете се с нас, ние ще проверим най-добрият начин за изпращане)

2. Колко дълго може да се изпрати колет? и кога мога да я получа?

Имаме за този продукт в наличност, можем да изпратим в рамките на 2-5 работни дни, ако го няма в наличност, ние ще се свържем с вас за първи път.Изпращане чрез експресния (DHL, UPS, FedEx, TNT Aremax) отнема около 6 ~ 10 дни на морето - 30 ~ 35 дни.Ако ви трябва много спешно, моля свържете се с нас, ние ще ви предложим цената за доставка поотделно.

3. Мога ли да вземете проба, за да опита?

Да, ние много се радваме да ви даде проба за изпитване, обикновено ние можем да осигурим 2 ~ 5 безплатни мостри, но клиентът трябва да заплати разходите за доставка.

4. Мога ли да конфигурирате продукта?какво е MOQ?

А. ние можем да направим логото на screem print, MOQ не се изисква, цената зависи от размера на поръчката.

Б. Ние можем да направим етикета, отпечатани на етикета или прозрачен етикет от PVC, не е необходимо в MQO.

C. Ние можем да персонализирате цвета на продукта или промяна на четка за пръчки ..., MOQ е 10 000 бр.

За да се коригира лого, моля, дайте ни ясен образ на вашето лого, ако имате под формата на ai или друг векторен формат, който е най-добрият.

Допълнителна информация

Използването на: Козметика

Размер: 3ml

Произход: Континентален Китай

Търговска марка: Други

Обработка на повърхността: Офсетов печат

Тип елемент: Бутилки за еднократна употреба

Козметичен вид: Блясък за устни

Брой парчета: КОМБО

Материал: Пластмаса

Място на произход: Гуандун, Китай

(0) Отзиви на купувачи

Добави мнение

Свързани продукти